Які предмети не бажано тримати вдома

Автор
Які предмети не бажано тримати вдома

Квіти в горщиках завжди відображають стан своїх господарів. Є речі, що «приносять» у будинок щастя, деякі, навпаки – відштовхують його.

Є речі, що «приносять» у будинок щастя, деякі, навпаки – відштовхують його

Ми тримаємо у себе вдома безліч різних речей. Іноді дизайн інтер'єру не до кінця продуманий. Наведемо кілька стародавніх порад, що можна, а що не можна тримати в оселі. Ваш будинок стане ще більш благополучним. А у тих, хто працює і заробляє гроші, справи підуть краще.

Отже, що бажано мати в будинку

  1. Квіти в горщиках завжди відображають стан своїх господарів. Якщо дбаєте про квіти, то вони заберуть від вас частину негативу.
  2. Видублені шкури в оселі (магазині, офісі...) сприяють вдалій торгівлі, збільшенню капіталу, а також здатні оберігати нажите. Тільки за шкурами потрібен догляд і увага.
  3. Засушені квіти, поставлені у вазу, створюючи своєрідний букет, сприяють благополуччю, багатству, здоров'ю і затишку. Вони нейтралізують негативну енергетику. Також поліпшують енергетику будинку квіти і трави, які зав’язані у жмутики, або в підсобних приміщеннях. Згадайте, раніше в кожній сільській хаті жмутики трав були почеплені під стелею чи засунуті за одвірок. Трави і квіти, які природним чином висихають, виділяють енергію здоров'я, яка захищає будинок у періоди епідемій.
  4. Фігурки тварин (тільки не гротескні) захищають будинок від нещасть, а також підтримують грошовий достаток. Собаки, ведмеді, тигри, дракони оберігають вас. Фігурки солдатиків, воїнів, матрьошок, що повторюють одне одного і поставлені в ряд, є прекрасним очищаючим засобом. Слони, що йдуть один за одним і зменшуються у розмірах від більшого до меншого, є універсальним оберегом. Не випадково слоники раніше стояли на поличках у багатьох будинках.
  5.  Подушки – обереги подружньої любові. Якщо подушки гобеленові, з вишитим малюнком, яскраві, – вони оберігають від розлуки з коханою людиною і зосереджують увагу на партнері. Якщо на подушках квіти – це оберіг здоров'я; якщо зображення людей, тварин – захищають від небезпек; пейзажів, будівель – це допомагає бути успішними у ваших починаннях.

Що не можна тримати в оселі

  1. Старі зношені тапочки не варто тримати в хаті - вони притягують негативну енергетику. Якщо тапочки порвалися, їх потрібно викинути.
  2. Також не варто тримати в будинку порваний, непридатний для носіння одяг. Завжди оцінюйте старе взуття та одяг за принципом: чи будете його носити. Якщо не будете – викидайте.
  3. Посуд з тріщинами, відколами, дефектами порушує енергетику їди, робить її небезпечною для здоров'я людини. Хай би як вам подобався посуд, але якщо він тріснув чи від нього відколовся шматочок, його потрібно викинути. Тарілка (чаша) символізує сім'ю. Вади посуду вказують на можливі проблеми у взаєминах.
  4. Живі рослини, стебла яких в’ються, не можуть перебувати всередині будинку. В'юнкі рослини притягують до себе різні хвороби. Якщо ж рослина перебуває поза домом, із зовнішньої сторони, то це тільки на користь – ваш будинок захищений.
  5. Очерети в будинку тримати небезпечно. Вони притягують нещастя і віщують хворобу, смерть. Подібні неприємності принесе і ковила, якщо прикрасите нею кімнату. Вона віщує вдівство.
  6. Не слід вирощувати вдома і такі квіти, як братки. Їх традиційно висаджують біля могил.
  7. Хвойні гілки у вазу ставити доречно лише у період новорічних свят. Погана прикмета - тримати ці гілки в хаті іншої пори року. А ось бегонія - символ добробуту родини - завжди допоможе врівноважити ситуацію.
  8. Подаровану пальму ніколи не вносьте в свій будинок – це до великого горя.

Фотографії зберігають наші спогади

Знімки мають властивість накопичувати енергетику: позитивну і негативну Нумо розбиратися, які знімки не варто зберігати у себе вдома:

Знімки з похорону, фото мертвих. Такі фото несуть енергетику смерті. Вона негативно впливає на живих. Тому постарайтеся позбутися їх.

Якщо ж з якихось причин цього зробити не можна, то треба їх обов'язково зберігати в чорному грубому конверті. І звичайно ж, сховайте їх подалі від сторонніх очей в нежитловій кімнаті.

Не варто тримати також і знімки, на яких відображено біди, хвороби, сльози і горе людей. Ці фото також несуть негативну енергетику. Якщо у вас є такі фото, то їх ні в якому разі не варто тримати разом з іншими.

Між людьми трапляється всяке. В одну мить кращі друзі можуть стати найлютішими ворогами. Якщо у вас є фото з людьми, які свого часу стали причиною ваших нещасть, то позбудьтеся їх.

Очистіть житло від негативної енергетики

Абсолютно будь-яка людина, нехай навіть у глибині душі, вірить у чудеса новорічної ночі. Принаймні, дуже-дуже сподівається, що настане ця ніч і обов'язково подарує їй хоч невелике диво, здійснить щось заповітне, довгоочікуване. Що ось прокинеться вона першого січня і життя обов'язково зміниться, і неодмінно у позитивний бік.

Але щоб дійсно впустити у своє життя нові відчуття, події, позитивні енергії, треба обов'язково очистити житло від накопиченої негативної енергетики.

Адже у вашому домі за цей час побувало багато людей, і далеко не всі приходили з позитивними і радісними новинами; напевно у вашому будинку (як, в принципі, і у всіх) були сварки, непорозуміння, образи, може навіть сльози; та й хвороби, напевно, не минули. Ось від цього і накопичилось у вашій оселі величезна кількість непотрібного негативу, який також руйнує ваш побут і ваші стосунки.

Ви і самі можете це відчути: до кінця року ми стаємо дратівливими, нервовими, запальними, іноді приводом стає навіть зовсім незначна причина, слово, погляд. Це і є згусток негативу, який цілий рік збирався у домі.

Найдієвіший метод – це очищення квартири енергіями чотирьох стихій.

Вогонь або свічки (стихія Вогню), ладан або різні куріння (стихія Повітря), сіль (стихія Землі) і Свята вода (стихія Води). Ми застосуємо ці чотири стихії, щоб погасити осередки скупчення негативу і тим самим вичистити весь накопичений у квартирі енергоінформаційний бруд.

Вогонь запаленої свічки спалить всю негативну енергію

Увійдіть по черзі в кожну кімнату з палаючою свічкою, зупиняючись у всіх кутах, близько виступів та інших гострих місць (саме тут, як водиться, спостерігається найбільш сильне скупчення негативної енергії).

Якщо при обході свічка тріщить, значить, в оселі багато енергетичного бруду. Постійте з палаючою свічкою в усіх цих закапелках доти, доки вогонь почне скрізь горіти рівно і без потріскування. Це означатиме, що стихія вогню спрацювала і забезпечила енергетичну чистоту квартири.

Черга за запаленим ладаном

Він дуже добре вбиває енергетичних «мікробів». Його дим проникає в усі кімнати, кути, нейтралізує негативну інформацію, приносячи в будинок спокійну, приємну атмосферу. Також обійдіть з ним всі кімнати.

Беремося за сіль

Це найефективніший очисний засіб. Розсипте сіль у всі кути. Тим самим вона зруйнує будь-який негативний вплив, який накопичився у вас за весь цей період.

І, нарешті, завершальний етап

Скропіть святою водою ті місця, де найбільш часто сидять як ваші домашні, так і гості.

Ще один простий і дієвий метод очищення

Візьміть кілька цибулин, очистіть їх від лушпиння і розріжте кожну навпіл. Потім у центрі кожної кімнати, включаючи ванну, туалет і комору, покладіть по одній половинці, розрізаною частиною вгору на ніч. До ранку кожна з половинок, як антена, притягне до себе всю негативну енергію і, відповідно, очистить ту кімнату, в якій вона перебувала. Вранці, не торкаючись руками цибулин, за допомогою загострених сірників зберіть цибулини в пакет і викиньте в сміття.

Що світлішою і чистішою буде ваша квартира, то стане приємнішою і добрішою внутрішня атмосфера, стосунки гармонічнішими, а здоров’я близьких і дітей – набагато міцнішим.

П'ять місць, які притягують бідність

Багато людей вважають, що краще тимати свої заощадження вдома. Існують місця, в яких не рекомендують тримати гроші, щоб не позбутися успіху у фінансовій галузі.

У будинку є п'ять місць, де зберігати фінанси не рекомендують, інакше ваш капітал почне зменшуватися.

У передпокої збирається негативна енергетика, яка просочується через поріг будинку. Погана енергетика не має перетинатися з фінансовими потоками у квартирі, тому передпокій не підходить для зберігання грошей.

Не рекомендують тримати велику кількість грошей у спальній зоні. Гроші в спальні впадуть у «сплячку» і не будуть накопичуватися.

Як врятувати кімнатну рослину, яка постраждала від холоду

Часто гроші ховають у бачку унітаза. Однак ванна кімната і туалет – це неправильні місця для зберігання заощаджень. У цій зоні гроші просто «відпливуть» від своїх господарів.

Невдалими місцями для зберігання грошей є книги, електричні прилади та фотографії. Часто ці предмети вжитку стають джерелами негативної енергії, тому не варто класти купюри поруч із ними.

Найсприятливішим місцем у квартирі, де можна заховати гроші, вважається кухня. Вона має особливо позитивну ауру. Поруч зі сховищем для грошей можна поставити різні грошові талісмани чи акваріум з рибками.