Яскрава жовта ванна кімната (Фото)

Автор
1813
Яскрава жовта ванна кімната (Фото)

Користувач під ніком potya2004 поділилася своїм досвідом облаштування ванної кімнати. Далі розповідь з її слів.

Ремонтом у ванній, як і в усьому будинку, займалися з чоловіком самостійно. Чоловік відповідав за всі технічні моменти - установку комунікацій, зведення стін, сантехніку та електрику.

Я в свою чергу займалася стяжкою, укладанням плитки і пошуком необхідних матеріалів.

Вид на ванну від входу.

Дзеркало купила в Ikea. Спочатку рама була срібною, я перефарбувала її під зістарену бронзу. Всі баночки, гачки, тримачі і мильниці замовила на ebay. Там же знайшла змішувач і бра.

Справа розташувався вимикач бра над дзеркалом і пара розеток.

Плитку для стільниці мені довелося підрізати, так як на момент покупки не змогла знайти потрібний розмір 15х15 см. Так що довелося брати 20х20 см і підрізати.

Під стільницею розмістилася пральна машинка і відділ для побутової хімії. Щоб під стільницю з виразний раковиною вдалося нормально вмістити пралку, зробили її досить високою (близько метра у висоту). Спочатку було незвично, але в підсумку можу сказати, що користуватися такою стільницею дуже зручно.

З лівого боку від стільниці повісила кілька картинок зі сторінок журналу «La Vie Parisienne».

Так виглядає ванна, якщо повернутися спиною до дзеркала. При будівництві будинку навіть вдалося спорудити у ванній невелике віконце. Стелю зробили тканинним натяжним.

З правого боку розмістився сантехшкаф, в ньому заховані всі труби водопостачання, опалення та каналізації.

Ванна у нас досить об'ємна (180х80 і глибока).

Люстра виконана в стилі ретро, купила її на Авито.

Альтернативні варіанти для оформлення вікон (Фото)

Палка для штори насправді - карниз з Ікєї, закріплений на півкільцях. Тримається просто намертво, дуже рекомендую такий тип конструкції.