Моделі, що змінилися до невпізнаваності (Фото)

Автор
Моделі, що змінилися до невпізнаваності (Фото)

8 супермоделей, що змінилися майже до невпізнання.

Колишні моделі зі світовим ім'ям, "відкрокував" по подіумах десятки кілометрів, до цього дня сприймаються нами як недостігающему краси королеви. Їх бездоганні фігури і точені риси обличчя свого часу здавалися межею мрій. Але навіть ці ідеальні жінки іноді дають слабину.

Хтось може сказати, що в усьому винен вік. Але у нас інші міркування з цього приводу: у всьому винні лінь, відсутність контролю і неправильний спосіб життя. Кожна публічна особа може знайти масу відмовок, щоб виправдати негативні зміни у власній зовнішності. Але навіть найвідданіші фанати розчаровуються в улюбленому кумира, коли той починає втрачати привабливий образ.

Тайра Бенкс

Американська супермодель Тайра Бенкс недавно відзначила 46-річчя. Завдяки своїм формам і неймовірного прагнення до успіху вона завоювала любов мільйонів шанувальників по всьому світу. Але, на жаль, навіть така сильна жінка в один момент може просто опустити руки і перестати працювати над собою. Інакше як пояснити її нинішню форму ?!

Багато хто припускає, що в цьому все-таки винувато давня пристрасть до солодкого. Сама Бенкс одного разу розповіла:

"Я думала, що мені потрібно скинути 14 кілограмів, але потім я побачила морозиво. Я обожнюю його і просто не можу сказати "ні". Так, ми повинні тренуватися, стежити за своїм здоров'ям і приймати вітаміни. Однак часом нам варто дозволити собі насолодитися ложечкою солодкого десерту".

Айшварія Рай