Джіджі і Белла Хадід в новій фотозйомці для Vogue

Автор
Джіджі і Белла Хадід в новій фотозйомці для Vogue

Джіджі і Белла Хадід стали героїнями нового Vogue

24-річна Джіджі і 23-річна Белла стали героїнями нового березневого номера американського Vogue. Старша Хадід показала кілька загальних фото, із захопленням повідомивши передплатникам про зйомку:

"Я і моя солодка сестричка Белла для березневого випуску Vogue! Спасибі ангелам @mr_carlos_nazario @studio_jackson Велика любов завжди".

Белла запостила те ж саме фото і зробила ще більш зворушливу підпис:

"Це змушує мене плакати найщасливішими сльозами - так рада поділитися сторінкою в @voguemagazine з моєю старшою сестрою ... Спасибі Ганні, моїм улюбленим людям @studio_jackson @mr_carlos_nazario, моєму кумиру Джіджі Хадід і всім, хто робив це ..."

На фото обидві сестри приміряли стильні вбрання, які підкреслили їх витончені тіла.

Образ Белли склали подовжений жакет і кокетливо круглий капелюшок з вуаллю, а також сумочка на ланцюжку і великі кільця-сережки. У макіяжі їй виділили вилиці і чуттєві губи.

У Північній Македонії тисячі людей вийшли, щоб підтримати судові реформи

Джіджі одягнена в блискучий костюм, розшитий паєтками. З аксесуарів їй також підібрали сумочку з ланцюжком і капелюшок з вуаллю. Макіяж старшій сестрі зробили з акцентом на яскраві губи.

На інших фото, які вже встигли оцінити фоловери, дівчата позують окремо. Обидві вони демонструють речі з нових колекцій кращих брендів, зокрема Chanel. Глянець поки не показав повну версію фотосесії, але напевно незабаром порадує нас новими кадрами стильною зйомки.