Гороскоп на 15 липня: Овнам не можна працювати поодинці, а Терезам — здаватися

Читать на русском
Автор
14171
Гороскоп на 15 липня 2022 року
Гороскоп на 15 липня 2022 року

Ця п’ятниця підходить для командної роботи та душевних розмов із близькими

"Телеграф" публікує гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 15 липня, в якому розповість, які сюрпризи приготували зірки і що радять астрологи, щоб уникнути неприємностей цієї п’ятниці.

Овен (21 березня — 20 квітня)

Новий день варто розпочати із приємних емоцій. Сьогодні Овни можуть сподіватися на підтримку сім’ї, якщо виникнуть складні ситуації. Якщо у вас раптом виникне сильне бажання навчитися чогось нового, піддайтеся йому. Астрологи радять не діяти поодинці.

Телець (21 квітня — 21 травня)

Нічні світила радять сьогодні не говорити близьким людям того, що може їх засмутити. У такі дні, як цей, рішення однієї людини можуть принести особисто їй радість, але вона ніколи не буде повною і бажаною, якщо іншим дістануться страждання. Увечері постарайтеся закріпити нові корисні навички. Додамо, що в липні одинокі Тельці мають усі шанси закохатися.

Близнюки (22 травня — 21 червня)

Сьогодні бажано займатися приємними справами чи чимось, що не вимагатиме великих витрат сил та енергії. Потрібно пам’ятати, що незалежно від зусиль, існує межа, яку неможливо подолати. Поговоріть сьогодні з досвідченішими людьми — ви отримаєте цінну пораду.

Рак (22 червня — 22 липня)

Терпіння дуже корисна зброя, але мало хто знає з Раків, як ним скористатися правильно. У спокої ви знайдете рішення, які поспіхом не могли собі навіть уявити. Друга половина дня чудово підійде для спокійного відпочинку, спілкування, знайомств. Раніше повідомлялося, що Раків дуже легко затягти до РАГСу.

Лев (23 липня — 23 серпня)

Леви можуть стати сьогодні жертвою власної уяви, тож одиноким представникам варто взяти невелику паузу у сфері кохання. Фантазії цікаві, але не потрібні, якщо у вас немає людини, з ким їх втілити. У такі дні потрібно залишатися вірними своїм принципам і вірити у власні сили.

Діва (24 серпня — 23 вересня)

Цієї п’ятниці нічні світила не в дусі. Занадто багато всього сьогодні захочеться здійснити Дівам, проте варто пригальмувати. Зберіться з думками та подбайте про проблеми спокійно. Сьогодні зустрічають по одязі, тому намагайтеся справляти правильне перше враження.

Терези (24 вересня — 23 жовтня)

У вас може виникнути бажання кинути все і здатися, але краще цього не робити. Сьогодні доведеться постійно боротися з прокрастинацією та небажанням займатися справами. Постарайтеся з’ясувати, звідки виникла ця байдужість до подій, інакше негативний настрій призведе до проблем. Додамо, що в липні Терезів чекають професійні успіхи.

Скорпіон (24 жовтня — 22 листопада)

У цей день захочеться полінуватись, бо Скорпіони будуть поглинені станом розслабленості, повільності. Сьогодні такий стан лінощів може призвести до конфліктних ситуацій з колегами, друзями, близькими людьми. Це чудовий час для домашніх справ, ремонту, прибирання.

Стрілець (23 листопада — 21 грудня)

Сприятливий та спокійний день, нічні світила у досить гармонійному стані. Сьогодні у Стрільців буде один із тих моментів, коли їх обеззброять простим компліментом. Не розкидайтеся почуттями, емоціями. Вечір можна присвятити зустрічам із друзями, посиденькам із близькими.

Козоріг (22 грудня — 19 січня)

Намагайтеся цієї п’ятниці не критикувати навколишніх, а також постарайтеся спокійно сприймати критику у відповідь на вашу адресу. Пам’ятайте, що іноді невдачі потрібні для просування вперед. Це добрий день для самоаналізу. Настав час ступити на шлях духовного росту.

Водолій (20 січня — 19 лютого)

Всесвіт може подарувати вам любов, гроші, успіх та багато іншого. Не соромтеся сьогодні висловлювати свої почуття у всій їх пишноті. Можливо, Водоліям доведеться йти на компроміс, який їх зовсім не потішить. Але це буде єдиний момент, який відволіче вас у цей прекрасний день.

Риби (20 лютого — 20 березня)

Представникам Риб астрологи радять зберігати спокій за будь-яких обставин. Полегшити критичну ситуацію вийде побутовими речами: зробіть прибирання, викиньте весь мотлох. Це ідеальний час для творчості, креативної діяльності та прийняття важливих рішень.