Повня у Водолії 12 серпня: в чому особливість та прогноз для знаків Зодіаку

Читать на русском
Автор
27287
Ця повня має величезний енергетичний потенціал
Ця повня має величезний енергетичний потенціал. Фото freepik.com

Остання повня цього літа має назву "Осетрова"

У ніч з 11 на 12 серпня настане остання літня повня 2022 року, яку називають "Осетровою". Назвали серпневу повню "осетровою" американські індіанці через велику кількість цієї риби в річках у цей період. Як свідчить легенда, в момент повні осетри немов вистрибували з води, що робило їх легкою здобиччю.

Повня 12 серпня 2022 — час та особливості явища

Пік повні можна буде спостерігати рано вранці п’ятниці о 04:35. Астропсихолог Ольга (@sun.astro.moon) зазначає, що "осетрова" повня пройде в знаку Водолія. "Символізм Водолія – це свобода, оновлення та звільнення на всіх рівнях і за будь-яку ціну. Це все нове, прогресивне, унікальне. Це також дружба та однодумність", — наголошує експерт.

Цей час дуже важливий для просування, для прориву, для активації дії: думати швидше, робити швидше. Ця повня дуже важлива, оскільки вона пов’язана з епохальними небесними подіями, які кардинальним чином змінюють наше життя.

Кого особливо зачепить повня 12 серпня

Усіх, у кого планети чи важливі точки гороскопа перебувають у 18-22°:

  • Водолія, Лева, Скорпіона і Тельця — чекає період подолання, період прагнення до результатів, досить важливий вибір, який впливатиме на подальше життя.
  • Терезів, Близнюків — для вас навпаки, перешкоди усуваються, і можете сміливо робити кроки на шляху до своїх цілей.
  • Стрільця, Овна — на вас чекає щасливий випадок, збіг обставин, все сприятиме вашим починанням.

Повня 12 серпня 2022 — що можна і не можна робити цього дня

Головне цього дня — не піднімати гострі суперечки, намагатися одразу відвести увагу від потенційно небезпечних розмов. Якщо провести цей день у романтичній обстановці, можна відкрити для себе цілий феєрверк нових позитивних почуттів та емоцій.

Чудовий день для людей творчих професій або творчих захоплень. Художники, письменники, журналісти, актори, музиканти. У цей день відкриваються такі канали, які дозволяють збагнути або відкрити щось досі незвідане, що зможе зробити творчість унікальною, новою, незвичайною.

Раніше астрологи розповіли, які знаки Зодіаку покращать свій фінансовий стан до кінця 2022 року.