Головні руйнівники жіночих сердець: з якими чоловіками за знаком Зодіаку складно побудувати стосунки

Читати російською
Автор

У трійку складних для сімейних відносин чоловіків потрапили Рак, Стрілець і Скорпіон

Деякі знаки Зодіаку не хочуть заводити серйозних відносин, боячись втратити важливу для них свободу. Тоді як інші чоловіки хоч і створюють сім’ї, але це обертається справжнім випробуванням для їхніх половинок.

До представників зодіакального кола, з якими неймовірно складно будувати міцні відносини, астрологи включили чоловіків-Раків, Стрільців та Скорпіонів. Саме ці знаки Зодіаку найчастіше розбивають жіночі серця.

Рак

Часто чоловік, який народився під цим знаком, одружується з меркантильних міркувань. Наприклад, хоче отримати спадок. Або він любить свій будинок, але є дуже дратівливим, пасивним і занудним чоловіком і батьком. Навіть якщо чоловік-Рак піклується про сім’ю, дружина завжди буде об’єктом критики, включаючи найдрібніші приводи. Гороскоп для Раку на сьогодні читайте на нашому сайті.

Скорпіон

Вважає, що у будинку лише один господар – і це він. Думка жінки у відносинах із Скорпіоном часто може ігноруватися. Супутниці доведеться слідувати за всіма починаннями чоловіка, задовольняти всі його бажання та потреби. У глибині душі ці знаки мають щирі почуття, але висловити їх вони не завжди вміють. Що чекає на Скорпіона сьогодні, дізнайтеся в його гороскопі на день.

Стрілець

Цим знакам, як нікому іншому, потрібна поруч мудра та тактовна жінка. Будьте готові, що чоловік-Стрілець помічатиме всі недоліки партнера і вказуватиме на них. Стрілець досить допитливий, і іноді широкий спектр його інтересів може зашкодити відносинам. Не терпить обмеження волі, у почуттях – досить нестабільний. Яким буде цей день для Стрільця, можна дізнатися у його гороскопі на сьогодні.

Раніше "Телеграф" писав, які знаки Зодіаку ніколи не зраджують своїм половинкам. Якщо ваш коханий або кохана за гороскопом один із цих знаків, то вам дуже пощастило.