Вірять у справжнє кохання: названо три затятих романтика за знаком Зодіаку

Читати російською
Автор

Риби, Раки та Терези шукають свою єдину половинку, щоб провести з нею все життя

З деякими знаками Зодіаку налагодити стосунки – одне задоволення. Хтось дуже щедрий по відношенню до своєї половинки, а інші ставлять справжню і безумовну любов понад усе. Ці люди вірять в ідею знайти свою людину раз на все життя.

За словами астрологів, затятими романтиками можна назвати такі знаки Зодіаку – Риб, Раків та Терезів. Ця трійка намагається не підпускати до себе циніків, які відкидають ідею чистих почуттів, пише pinkvilla.

Рак

Це люди, які вірять у кохання. Вони неймовірно романтичні та схильні приймати більшість рішень на основі своїх емоцій та почуттів. Вони вірять, що є хтось, кому судилося бути з ними. Гороскоп для Рака на сьогодні знайдете на сайті.

Терези

Схильні дивитись на все з гарного боку. Оптимісти, які вірять у кохання та романтику. Для них все можливе. Вони з тих людей, які зроблять все, щоби викликати посмішку на обличчях своїх близьких. Схильні віддавати пріоритет тим, кого вони люблять глибоко та безмірно. Гороскоп для Терезів на сьогодні читайте на сайті.

Риби

Живуть в оточенні своїх мрій та фантазій. Надзвичайно романтичні й вірять в ідею безумовного та безсмертного кохання. Їм властиво жити у світі, який дуже відрізняється від реальності й у якому немає жодного цинізму. Гороскоп для Риб на сьогодні дізнайтесь на сайті.

Раніше "Телеграф" розповідав, які знаки Зодіаку можуть зіграти весілля цього року. Зірки готують цим людям приємні сюрпризи.