Життя кардинально зміниться: доленосні події чекають на четвірку знаків Зодіаку в найближчі 20 років

Читать на русском
Автор
31928
Плутон у знаку Водолія вплине на життя деяких знаків
Плутон у знаку Водолія вплине на життя деяких знаків. Фото Pixabay

Тельці, Леви, Скорпіони та Водолії можуть готуватися до метаморфоз як у кар’єрі, так і в коханні

З 23 березня 2023 року, невдовзі після березневого молодика, планета Плутон увійшла в знак Водолія на тривалий період 20 років, тобто до 2043 року. Астрологи стверджують, що цей транзит змінить життя четвірки знаків Зодіаку.

За словами астрологів, до доленосних змін у найближчі два десятиліття можуть готуватися Телець, Лев, Скорпіон і Водолій. Важливі події зірки віщують як у кар’єрі, так і в особистих відносинах, пише stylecaster.

Телець

Плутон у Водолії струсить вашу кар’єру та репутацію загалом. Ви можете відмовитися від певних кар’єрних шляхів і нездійсненних мрій, які не складаються так, як ви сподівалися. На початку цього транзиту можливі певні невдачі або відхід від низки ваших принципів. Плутон руйнує, перш ніж створити, тому для досягнення успіху доведеться багато відпустити. Звучить лякливо, проте цей період подарує шанс отримати гроші, владу та славу, якщо ви готові вступити у абсолютно новий кар’єрний виток. Пам’ятайте: Плутон буквально означає "багатство" грецькою мовою. Гороскоп для Тельця на сьогодні знайдете на сайті.

Лев

Транзит вплине на сферу особистого життя. Протягом наступних 20 років Плутон змусить вас зважати на скелети в шафі, особливо якщо вони заважають вам створити по-справжньому міцне і здорове партнерство. Плутон у Водолії може призвести до серйозних злетів та падінь у вашому особистому й соціальному житті, але це не обов’язково погано. Готуйтеся до того, що люди відкриють вам свою справжню суть. Під час цього транзиту ваші справжні друзі та союзники розкриють себе так само, як і ваші ненависники й таємні вороги. До 2043 року є шанс вибудувати міцний союз і позбутися випадкових людей у вашому колі спілкування. І, до речі, цей транзит також може познайомити вас із багатими партнерами, коханцями та друзями з гарними зв’язками! Гороскоп для Лева на сьогодні дізнайтесь на сайті.

Скорпіон

Приготуйтеся до серйозних змін, бо Плутон у Водолії тут, щоб пролити світло на найбільш запилені куточки вашого особистого життя. Цей транзит змусить вас упоратися з деякими сімейними драмами та конфліктами. Доведеться в наступні 20 років позбутися шкідливих звичок, зцілитися від травм дитинства. Це звучить важко, та багато в чому так воно і є, але результат того вартий. Дозвольте Плутону у Водолії повністю змінити ваше уявлення про "дім", щоб ви в результаті здобули душевний комфорт. Ви також можете успадкувати гроші від родичів під час транзиту! Гороскоп для Скорпіона на сьогодні читайте на сайті.

Водолій

Приготуйтеся стати абсолютно новою версією себе! На момент закінчення транзиту ви можете відчути себе зовсім іншою людиною. Протягом наступних 20 років ваше внутрішнє "я" зазнає серйозних змін. Завдяки цьому ви відчуєте себе сильніше та підготовленіше, щоб показати світові, хто ви насправді. Можливо, буде непросто прощатися зі своєю колишньою особистістю, цей процес точно не відбудеться відразу, але результат настільки ж захопливий, як і лякливий. Ваша особистість ось-ось стане трендом! Якщо хтось і поведе світ у наступну епоху історії, то це ви. З гороскопом для Водолія на сьогодні ознайомтеся на сайті.

Раніше "Телеграф" розповідав, чиї мрії скоро здійсняться. Зірки прихильні у квітні до кількох знаків Зодіаку.