"Війна може закінчитися": астролог розповіла про переможний період для України

Читать на русском
Автор
26283
ЗСУ повертає території від російських окупантів
ЗСУ повертає території від російських окупантів. Фото facebook.com/GeneralStaff.ua

За словами Яни Тимощук, війна буде тривалою, проте на допомогу прийдуть союзники

Український астролог Яна Тимощук розповіла, коли можливий великий контрнаступ Збройних сил України, і чи закінчиться війна з росіянами цього року.

В інтерв’ю unian астроексперт заявила, що вона не бачить швидкого завершення бойових дій і війна проти російських загарбників може виявитися тривалою. Проте українські воїни почнуть повертати території, які раніше окупували росіяни. Але про Крим поки що говорити зарано.

Також астролог додала, що з липня розпочнеться переможний період для України. Яна Тимощук прогнозує укладання союзу з кимось, хто може гарантувати нам безпеку.

"Після 24 серпня, Дня Незалежності України, можливі укладання стратегічного союзу, партнерства з кимось, хто може гарантувати Україні безпеку. Тому можна сказати, що війна може закінчитися. Але важливо розуміти, що для нас означає перемога і чи згодні ми на ті умови, які нам пропонують", — заявила астролог.

Раніше український астролог Влад Росс розповів про можливість припинення активних бойових дій у 2023 році. За його словами, у цьому питанні є два сценарії.