Який знак Зодіаку не підходить Скорпіонам, а з ким – ідеальна пара: поради астрологів

Читать на русском
Автор
794
Скорпіон - знак Зодіаку, найпристрасніший і найзагадковіший
Скорпіон - знак Зодіаку, найпристрасніший і найзагадковіший. Фото AdobeStock

Гороскоп на сумісність для Скорпіонів

Один із найпривабливіших, але неоднозначних знаків Зодіаку зі складним характером – це Скорпіон. Їх глибока скритність і недовірливість лише підігріває бажання пробитися крізь їхню захисну стіну, але зробити це не так і просто. Однак якщо ви зможете проникнути в їхній світ, то знайдете в Скорпіоні найпристраснішого партнера і одного з найвідданіших знаків Зодіаку.

У той же час недостатньо просто завоювати його довіру, і далеко не всі люди зможуть ужитися зі Скорпіоном або комфортно почуватися з ним. "Телеграф" розповідає, з яким знаком Зодіаку сумісний Скорпіон, а з яким стосунки можуть бути проблемними.

Хто сумісний зі Скорпіоном – найкращий шанс на щастя

Не одна, а дві планети керує цим знаком — Марс, концентрація енергії, і Плутон, покрив таємничості. Внаслідок такого подвійного впливу Скорпіон не часто демонструє, наскільки глибоко він відчуває та переживає.

Хто ідеальна пара Скорпіону:

  • Рак – люди, народжені в період з 22 червня по 22 липня;
  • Риби — народжені з 20 лютого по 20 березня.

Ці два водяні знаки, як і сам Скорпіон, знаходяться з ним на одній хвилі. В емоційному плані це найбезпечніші та найкомфортніші для стосунків знаки, згідно з астрологами.

Також сприятливо стосунки складаються в парі Скорпіона зі знаками стихії Землі – це Козеріг, Телець та Діва. Стабільність, практичність та впевненість людей, народжених під цими знаками, імпонує Скорпіону.

Хто не сумісний зі Скорпіоном – не найкращий варіант

Не особливо підходять Скорпіону пари за знаком Зодіаку з повітряної стихії:

  • Водолій — з 21 січня по 19 лютого;
  • Близнюки – з 22 травня по 21 червня;
  • Терези — з 23 вересня по 22 жовтня.

Знаку стихії Води, Скорпіону, складно встигати за мінливістю, властивою повітряним знакам. Це може спровокувати непорозуміння та розбіжності у відносинах.

А пряма протилежність стихій, Вода та Вогонь, передбачає ще більшу несумісність. Тому найменш підходящими для Скорпіона вважаються вогняні знаки — Овен, Лев і Стрілець. Читайте далі про важливі нюанси стосунків цього знака з усіма іншими, у тому числі про сумісність Скорпіон та Скорпіон.

Сумісність Скорпіон та Овен — скоріше мінус

Овном править Марс, це теж пристрасний знак, що є важливою рисою для Скорпіона. У той самий час Скорпіон є водним знаком, а Овен — вогненним, та їх суперечливі астрологічні елементи можуть викликати розбіжності. У деяких випадках відносини Овна та Скорпіона справді працюють, але часто відбувається зовсім навпаки.

Вірний своїй натурі, Скорпіон глибоко відчуває та часто хоче обговорити емоції з партнером, тоді як Овни не витрачають багато часу на роздуми про свої почуття. Це може призвести до проблем, оскільки Скорпіон хоче налагодити зв’язок зі своїм партнером на глибшому рівні. А Овну може не вистачити терпіння розумітися на "водних глибинах" та емоціях Скорпіона. Дізнайтесь гороскоп для Овна на сайті.

Сумісність Скорпіон і Телець — скоріше плюс

На папері Телець та Скорпіон сповнені протилежностей. Стабільний земний знак практичний, надійний і обґрунтований, тоді як Скорпіон емоційний і часом надто інтенсивний. Це може здатися надто важким випробуванням для Тельця. Проте він неймовірно терплячий — і доки Скорпіон чесний, надійний і відданий, Телець із задоволенням залишатиметься поряд.

Обидва є постійними знаками, які можуть бути впертими та не схильними змінюватися. Але якщо вони навчаться цінувати свої відмінності, вони цінуватимуть і одне одного. "Телець може надати заспокійливий вплив, у той час як Скорпіон може допомогти Тельцю у духовному зростанні", — каже консультант та астролог Емілі Ньюман. Читайте за посиланням гороскоп для Тельця на сьогодні.

Щасливі чоловік і жінка в обіймах тримаються за руки біля столу на природі
Скорпіон і Телець можуть бути щасливі разом

Сумісність Скорпіон та Близнюки – складна пара

Мінливий повітряний знак Близнюки та Скорпіон становлять складну пару. Близнюки так само люблять веселощі, як і схильні змінювати свою думку. Це може бути проблематичним для Скорпіона, якому потрібна послідовність, щоб відчувати себе у повній безпеці в стосунках. "У результаті Близнюки можуть сприймати Скорпіона як домінанта, а Скорпіон може сприймати Близнюків як байдужих до них", — каже фахівець.

Крім того, Близнюкам необхідно постійно спілкуватися з новими людьми. Власницька натура Скорпіона може змусити Близнюків відчути, що їх пригнічують у стосунках. Цим знакам також може бути складно зрозуміти один одного на емоційному рівні. Якщо вони не зможуть порозумітися, обов’язково виникнуть негаразди. Дивіться за посиланням гороскоп для Близнюків на сьогодні.

Сумісність Скорпіон і Рак — відмінно підходять

Рак є водним знаком, емоційним, дбайливим і чутливим, і він може запропонувати Скорпіонові особливу турботу, необхідну для почуття безпеки у відносинах. А Скорпіон дає Раку відчути підтвердження його емоцій. Рак також цінує лояльність та впевненість, що він може довіряти своєму партнеру.

Їхнє вроджене розуміння потреб один одного може дозволити їм вийти на новий рівень близькості та створити глибокий зв’язок. Більше того, Скорпіон – супер виконавець, а Рак – чудовий планувальник. Тому легко зрозуміти, як вони можуть будувати відмінне спільне життя. Дізнайтесь на сайті гороскоп для Рака на сьогодні.

Сумісність Скорпіон і Лев — ймовірні проблеми

І Лев, і Скорпіон є постійними знаками — пристрасними і шалено відданими коханим людям. Але вони також можуть бути впертими і не хотіти змінювати своєї думки. Ці двоє люблять контролювати ситуацію, тому конфлікт може виникнути, якщо ніхто не хоче відступити. "Справжня проблема виникає, коли обидва партнери починають змагатися за владу, а не працювати разом", — каже Ньюман.

Якщо Лев та Скорпіон не навчаться йти на компроміс, вони не зможуть зрозуміти одне одного. На жаль, компроміс не дається легко жодному знаку. Обидва вони вірять, що мають рацію у своїх думках і діях, не завдали ніякої шкоди і зазвичай не сприймають погляди інших. Гороскоп для Лева на сьогодні дивіться за посиланням.

Сумісність Скорпіон і Діва – ефективна пара

Діви організовані та сконцентровані на деталях, а Скорпіон уміє зосереджуватись. Таким чином, комбо Землі та Води може скласти продуктивну пару. "Обидва знаки яскраві, інтелектуальні та люблять добре структуроване життя", — каже Ньюман.

Якщо вони взяли зобов’язання один перед одним, то, як правило, будуть налаштовані на довгострокову перспективу. Вони працюватимуть над розробкою стратегії, плануванням та досягненням спільних життєвих цілей. Але, незважаючи на високу сумісність, Діва та Скорпіон можуть зіткнутися з проблемами. Вразливий Скорпіон може складно сприймати надто гостру критику Діви, найбільшого перфекціоніста Зодіаку. Читайте гороскоп для Діви на сьогодні.

Сумісність Скорпіон і Терези — можливі розбіжності

Терези та Скорпіон знаходяться поруч один з одним у зодіакальному колі. Цих романтиків Зодіаку приваблює пристрасний та емоційний Скорпіон, і вони можуть забезпечити Скорпіону комфорт та безпеку у стосунках. Однак ситуація може погіршитися, якщо в Скорпіоні візьме гору власність — це може відштовхнути партнера.

Терези, як правило, ведуть насичене соціальне життя, і ревнивий Скорпіон легко сприймає їхню дружелюбність як флірт. Це може спровокувати спалах невпевненості в Скорпіоні та розбудити його схильність до контролю. Хоча Терези часто ставлять потреби свого партнера вище за свої власні, вони також не люблять, щоб їх контролювали. Гороскоп для Терезів на сьогодні дивіться за посиланням.

Скорпіон та Скорпіон сумісність – на паритетах

Коли ви зведете двох Скорпіонів разом, буде багато пристрасті. Більше того, вони схильні до глибоких стосунків та зможуть створити міцний емоційний зв’язок, який витримає випробування часом. З іншого боку, вроджена чутливість Скорпіона може бути недоліком у стосунках.

Якщо трапиться конфлікт, вони мають бути обережними, щоб не піддатися миттєвим відчуттям. Коли Скорпіони перебувають у сильних емоціях, вони схильні звертати увагу на негативні моменти. Тому їм необхідно приділяти якнайбільше уваги приємним моментам зі своїм партнером і частіше зосереджуватися саме на них. Дізнайтесь на сайті горосокоп для Скорпіона на сьогодні.

На вулиці міста чоловік обіймає жінку, яка щасливо посміхається
Два Скорпіони в стосунках мають великий шанс на щастя

Сумісність Скорпіон та Стрілець – мало спільного

Незважаючи на те, що Стрілець і Скорпіон знаходяться поряд один з одним у зодіакальному календарі, вони не мають багато спільного. Скорпіон емоційний, чутливий і може хотіти контролю над своїм партнером. Тоді як вогненний і вільний Стрілець не любить зациклюватися на своїх почуттях і потребує автономії.

Незважаючи на відмінності, ці два знаки обидва пристрасні. Якщо вони розуміють, як їхній партнер висловлює свою пристрасть, вони можуть навчитися цінувати один одного. Також, якщо вони знайдуть золоту середину, вони зможуть багато чого навчитися одне в одного. Скорпіон може надихнути Стрільця виявити свій емоційний бік, а Стрілець може надихнути Скорпіона на дії. Читайте на сайті гороскоп для Стрільців на сьогодні.

Сумісність Скорпіон та Козеріг — ідеально підходять

Коли Козеріг зустрічає Скорпіона, вони можуть дуже повільно відкривати свої почуття один одному. Хоча їм знадобиться час на розвиток відносин, це не обов’язково погано. Коли вони обоє усвідомлять, що їх партнер лояльний і заслуговує на довіру, їхні стосунки отримають природний розвиток.

Як тільки Козеріг і Скорпіон приймуть одне перед одним зобов’язання, вони будуть ідеально сумісні. Вони не лише поділяють спільні цінності, а й доповнюють один одного, створюючи потенціал для тривалих стосунків. Козеріг привнесе до них приземлену енергію, яка змусить Скорпіона почуватися у безпеці. Гороскоп для Козерогів на сьогодні дивіться за посиланням.

Сумісність Скорпіон і Водолій – можливі конфлікти

Після зустрічі, як правило, навколо Водолія та Скорпіона витає пристрасть та літають іскри. Однак їхні розбіжності можуть призвести до напруження у відносинах, й іскри спричинять пожежу. Все тому, що Водолій веде насичене соціальне життя, а це може спричинити ревнощі у Скорпіона з його схильністю до власництва.

В результаті може статися вольове зіткнення та виникнути проблеми з довірою. Потреба Водолія у спілкуванні часто конфліктуватиме з бажанням Скорпіона звузити це коло. Скорпіон також дуже емоційний, що може бути складним для Водолія з його логічним підходом. Дізнайтесь на нашому сайті гороскоп для Водолія на сьогодні.

Сумісність Скорпіон та Риби — багато спільного

Риби — водяний знак, який багато в чому схожий на Скорпіона. Вони обидва емоційні та прагнуть бути одним цілим зі своїм партнером. Більш того, Риби та Скорпіон мають сильну інтуїцію і можуть легко бачити інших. Зрозуміти, як вони можуть створити глибокий зв’язок один з одним, легко — в них дуже багато спільного в тому, чого вони хочуть від стосунків.

Незважаючи на те, що Риби та Скорпіон мають високу сумісність, у них можуть виникнути проблеми, коли йдеться про особисті межі. Хоча вони обоє прагнуть злитися зі своїм партнером, навіть надто емоційний Скорпіон більш стриманий, ніж Риби. Тому Риби можуть розчаруватися, але вони зможуть швидко подолати цю проблему — якщо обидва дозволять їхнім стосункам бути безпечним простором. Гороскоп для Риб на сьогодні читайте на нашому сайті.

Не забувайте, що відносини набагато більше залежать від бажання партнерів бути разом, здібності чути один одного та йти на розумні компроміси, ніж від астрологічних прогнозів. А раніше ми розповідали про те, хто ще із зодіакального кола здатний "просвітити" вас як рентгеном. Читайте в наступній статті, які знаки Зодіаку мають сильну інтуїцію, щоб не опинитися перед ними, як на долоні!