Ракета потрапила у житлову висотку у Києві: фото руйнівних наслідків

Читать на русском
Автор
2444
Наслідки удару по Києву
Наслідки удару по Києву. Фото ДСНС

Двоє людей отримали травми

В середу. 15 березня, близько 6 години ранку до житлового будинку у Шевченківському районі Києва потрапив снаряд російських військових, внаслідок чого у будинку стався обвал.

Перевірені новини про війну і не тільки шукайте у нашому Telegram.

Про це повідомляє прес-служба ДСНС.

ракетний удар по Києву
ракетний удар по Києву

Внаслідок попадання уламків снаряда до 12-поверхового житлового будинку, стався обвал на 12-му та технічному поверхах, також був частково пошкоджений сусідній 9-поверховий будинок. Станом на 07.45 ліквідовано загоряння на балконах 3, 10, 11 та 12 поверхів, а також у квартирі на верхньому поверсі. У дев’ятиповерховому житловому будинку не було пожежі.

ракетний удар по Києву
Рятівник шукає людей під завалами

Внаслідок нападу російських окупантів постраждали двоє людей. Рятувальники продовжують шукати постраждалих, які можуть перебувати під завалами.

Як повідомляв "Телеграф", у Києві 15 березня внаслідок обстрілів окупантами житлових будинків загорілася 16-поверхівка у Святошинському районі. Масштабна пожежа охопила всі поверхи з 1-го до 16-го. Рятувальникам вдалося врятувати 27 людей, проте двоє людей було знайдено мертвими. Найсильнішу пожежу довелося гасити 45 рятувальникам.