Вибух під Києвом: влада заявила про падіння вертольота біля дитсадка

Читать на русском
Автор
17269
Частини гелікоптера поруч із житловим будинком
Частини гелікоптера поруч із житловим будинком

В садочку були діти

У Броварах Київської області пролунав вибух. Місцеві жителі повідомляють про падіння літаючого об’єкту на дитячий садок і розміщують у мережі фото палаючої будівлі.

Пожежа розгоряється все сильніше. Речниця поліції Київщини Ірина Прянішнікова підтвердила аварію гвинтокрила. Людей з дитячого садка, поруч з яким впав літальний апарат евакуюють. Про падіння на сам об'єкт соціальної інфраструктури пише заступник керівника Офісу президента Кирило Тимошенко. Дані про постраждалих з'ясовуються.

Пізніше стало відомо про падіння біля садочка та житлового будинку. Станом на 9 годину повідомляють про 5 постраждалих. На місці працюють рятувальники, пожежники, поліція.

Повідомляється, що це відео з околиць того самого садочка в Броварах. Навколо будівлі вирує пожежа.

Голова обласної адміністрації Олексій Кулеба повідомив, що під час аварії в садочку були діти. Всі евакуйовані. Гелікоптер впав між дитячим садком та житловим будинком.

В Броварах впав гелікоптер
Бровари на карті
Бровари на карті

Раніше "Телеграф" повідомляв, що в Дніпрі триває прощання з жертвами трагедії, коли росія влучила ракетою в житловий будинок. Частину тіл можуть і не знайти.

Додамо, що 6 вересня 2018 у Києві сталася схожа НЧ. Тоді на Трухановому острові розбився вертоліт, який піднявся з бази на Гідропарку. Через 40 секунд його почало кидати з боку в бік, після чого повітряне судно втратило висоту і впало. На щастя, тоді вдалося уникнути жертв, але 62-річний командир-пілот и 70-річний пілот вертольота серйозно постраждали.