У Києві чутно звуки вибухів: місто атакували безпілотники

Читать на русском
Автор
5573
Мобільні групи ППО працюють по безпілотниках
Мобільні групи ППО працюють по безпілотниках. Фото Відкриті джерела

Терористи запустили десяток безпілотників по українській столиці

У Києві вночі 2 січня було чутно звуки вибухів. Російські терористи атакують столицю за допомогою безпілотників. Вже є перші збиття дронів.

За даними моніторингу, на столицю летить кілька груп БПЛА. По них відпрацьовують мобільні групи протиповітряної оборони. До восьми БпЛА летить у бік Солом'янського району, до двох одиниць в бік Печерського району, один "мопед" фіксувався у напрямку Броварів.

Загалом безпілотників трохи більше десятка. Влада та Повітряні сили закликають киян перебувати в укриттях на час відбиття атаки терористів.

Станом на 03:40 усі БПЛА терористів над містом знищено.

03:45 Зафіксоване падіння уламків БПЛА у Деснянському районі (пожежа на відкритій місцевості) та Голосіївському районі (виїхали екстрені служби).

Раніше "Телеграф" розповідав про те, що під час масованого ракетного обстрілу російськими окупантами території України у п’ятницю, 29 грудня, мобільна вогнева група гвардійців 27-ї Печерської бригади збила ворожу крилату ракету. Це сталося на Київщині.

Внаслідок ракетного удару російських військ по Києву в ніч на п’ятницю 29 грудня, рятувальники виявили ще чотири тіла загиблих, їх витягли з-під завалів. Загальна кількість загиблих у столиці вже – 27. 1 січня 2024 року оголошено у місті днем жалоби за загиблими внаслідок російського ракетного терористичного акту.