"Дешевий ватний плагіат Бабкіна": мережа затравила відомого співака за пісню про зраду (фото, відео)

Читать на русском
Автор
6743
Співак Сергій Бабкін Новина оновлена 15 вересня 2023, 13:41
Співак Сергій Бабкін. Фото instagram.com/babkin_official

Сергій Бабкін оскандалився новим синглом

На днях відомий співак Сергій Бабкін, родом з Харкова, представив свою нову, неоднозначну композицію під назвою "Зрада". В мережі вже охрестили пісню маніпулятивною.

44-виконавець висловив те, що в нього "накипіло" після скандалів і звинувачень в його бік. Все через те, що артист виконав російською мовою пісню "Солдат" під час північноамериканського туру гурту 5'nizza. А також факт співпраці з росіянами, які займаються організацією концертів музикантів в США та Європі.

Здається, що ця композиція більше схожа на заяву Бабкіна проти розпалювання ненависті в суспільстві на різні теми. Наприклад, якщо ви виїхали з України, щоб виступати на концертах, або не носите вишиванку і ваші соцмережі містять обмежену кількість публікацій про війну — це все зрада.

Текст пісні "Зрада"

"Не маєш в себе вдома в шафі вишиванку — зрада

Сало й банош не їси, не пʼєш горілку — зрада

Помада така, як у Пугачової Алли — зрада

Нема зради в снарядів, що бʼють по русні градом.

Малеча дивиться в ютюбі "Смешарики" — зрада

Випало з рота "прошу прощения" — зрада

У тебе "Заметки" в Айфоні, не Нотатки — зрада

Бійцям на передку байдуже — треба или надо".

Реакція українців в коментарях

Чимало людей висловили свою оцінку "маніфесту" Сергія Бабкіна. Навіть шанувальники співака висловили критику стосовно нього через останні скандали та неуміле поєднання кількох факторів. Також співака звинуватили у плагіаті. Виявилося, що пісня дуже нагадує один із віршів літератора Юрка Космина "Пісня про інформаційний простір".

"Неповторний оригінал 2016 року та дешевий ватний плагіат Бабкіна-2023", — написав у Фейсбуці український сатирик, поет і блогер.

Нагадаємо про подібний скандал з піснею Потапа "Волонтер". Першими своє обурення висловили українці, пов’язані саме із волонтерським рухом.