Брати Коени розпочнуть зйомки комедії "Слава Цезарю"

Читать на русском
Автор
Брати Коени розпочнуть зйомки комедії "Слава Цезарю" Новина оновлена 23 червня 2023, 15:50

Джоел та Ітан Коени висміють Голлівуд та його систему кінозірок.

Щоправда, для цього брати звернуться не до сучасності, а до 1950-х років. У картині під назвою ’’Hail Caesar’’ (’’Слава Цезарю’’) йтиметься про приватний детектив, який риється у брудній білизні кінозірок за завданням їх роботодавців — кіностудій. Головного героя звуть Едді Меннікс, і його мета – захистити бездоганний імідж акторів та актрис, щоб не нашкодити створеному продюсерами рекламному образу знаменитостей.

Для свого кінопроекту Коени могли надихатись біографіями двох реальних людей з тієї ж епохи, в яку відбувається дія картини. Перший — Фред Оташ — колишній коп, який працював детективом для жовтого видання Confidential і збирав усілякі непривабливі факти про кумири екрану. Інша персона — Едді Меннікс, тезка головного героя — віце-президент кіностудії MGM, який, за чутками, причетний до смерті Джорджа Рівза, який грав Супермена на ТБ.

Терміни підготовки стрічки "Слава Цезарю" та кастинг ще не оголошені. Останньою на сьогодні кінороботою Коенів стала драма "Всередині Льюїна Девіса", яка виграла Гран-прі торішнього Каннського кінофестивалю.

[news id="1289500"]

[news id="970337"]