Відомого актора посадили за ґрати

Читать на русском
Автор
Відомого актора посадили за ґрати Новина оновлена 27 липня 2023, 13:05

Актор та гуморист Білл Косбі визнав себе винним.

Американський гуморист і актор Білл Косбі сяде за ґрати мінімум на 3 роки. Такий вирок ухвалили судді США у вівторок, 25 вересня.

Як повідомляє The Hollywood Reporter, злочин актор скоїв у 2004 році. Білл Косбі зґвалтував колишню співробітницю Темпльського університету Андреа Констад. Актор входив до опікунської ради закладу, тому часто навідувався до його головного корпусу. Косбі, за словами жертви, запросив жінку до свого маєтку у Флориді, де підсипав снодійне та зґвалтував її.

Після розголосу до правоохоронців звернулось ще 15 жертв сексуальних домагань. Серед них була неповнолітня Джуді Худ, яку актор зґвалтував у 1974 році. Сам Білл Косбі визнав себе винним у злочинах та відверто зізнався, що підсипав своїм жертвам наркотики.

Протягом десятиліть актору вдавалося приховувати своє справжнє "я" і не відбувати покарання за скоєні злочини, прикриваючись славою. Але тепер Білл Косбі став перед судом, тому на нього чекає в’язниця, – заявив на прес-конференції прокурор Кевін Стіл.

Судді поки що не визначилися, який термін покарання відбуватиме актор. Мінімальний термін ув’язнення за цей злочин становить від 3 до 10 років. Адвокати жертв наполягають, щоб Білл Косбі пробув за ґратами щонайменше 5 років. Окрім цього, чоловік виплатить штраф у 25 тисяч доларів і навіть після звільнення з в’язниці проходитиме терапію у психолога.