Головні зірки Netflix: хто вони (Фото та Відео)

Автор
1176
Головні зірки Netflix: хто вони (Фото та Відео)

Хто є хто: головні зірки Netflix

Компанія Netflix існує з 1997 року, але в усьому світі про неї заговорили в 2013-му. Саме тоді Netflix почав виробляти власний контент: фільми, серіали і телепрограми. У 2016 році компанія випустила 126 оригінальних серіалів і фільмів - більше, ніж будь-який інший мережевий або кабельний канал. А днями кількість передплатників сервісу перевищила 167 мільйонів. Не дивно, що актори, які співпрацюють з Netflix, відразу стають світовими зірками! Розповідаємо про головних молодих знахідок сервісу.

НОЙ СЕНТІНЕО

Ной народився в Майамі, захоплювався футболом, але в підсумку вступив до середньої школи мистецтв BAK, а в 2012 переїхав до Лос-Анджелес. Починав з Disney (невеликі ролі в телесеріалах «Остін і Еллі» і «Танцювальна лихоманка»). Але прославився після фільмів «Всім хлопцям, яких я любила раніше» (2018) та «Ідеальне побачення» на Netflix.

Зараз на цього красеня в Instagram підписані більше 17 млн чоловік, серед яких A$AP Rocky. Не знаємо, як вони, а ми від його фотографій з голим торсом просто не можемо відірватися.

ДЖОЇ КІНГ

Кінг почала зніматися ще в дитинстві - в сім років (її перший фільм «Грейс» був номінований на «Еммі»). Але справжня популярність до неї прийшла тільки після фільму «Будка поцілунків» (вони з Джейкобом Елорде закрутили на зйомках роман, але не так давно розлучилися). До дебюту на платформі Netflix у неї було всього 300 тисяч передплатників, а зараз більше 11 млн.

У 2020 році глядачам обіцяють другу частину картини.

А ще Джої співає! У 2011 році вона випустила свою першу сольну пісню Anything at All, а ще знялася в кліпі Тейлор Свіфт на пісню Mean.

ДЖЕЙКОБ ЕЛОРДІ

До речі, про «Будку поцілунків». Головну роль у фільмі зіграв Джейкоб, і сцени з поцілунками хочеться переглядати нескінченно. Кажуть, саме тоді його помітив кастинг-директор «Ейфорії», і Джейкоб в проекті HBO отримав роль Нейта. На жаль, серце красеня зайнято - він і Зендая, його колега по знімальному майданчику, більше ніж друзі. Сексуальність цієї пари просто зашкалює.

КЕТРІН ЛЕНГФОРД

Кетрін Ленгфорд народилася в Австралії в сім'ї лікаря. У середній школі Ленгфорд всерйоз займалася плаванням, але в старшій школі захопилася музикою і акторською майстерністю. У наприкінці 2015 року вона була зарахована в Західноавстралійску академію акторської майстерності, але не почала навчання, вирішивши зосередитися на реальних зйомках. 2017 рік став для Кетрін поворотним - вона отримала головну роль в «13 причин чому», одному з найпопулярніших серіалів Netflix.

Зараз її кар'єра явно йде в гору - вона зіграла у фільмах «З любов'ю, Саймон», «Дістати ножі», а ще її запросили в фінальних «Месників» на роль дочки Тоні Старка. Правда, потім сцену з нею вирізали, але факт залишається фактом.

МІЛЛІ БОББІ БРАУН

Міллі Боббі Браун всього 15 років, але вона вже світова знаменитість. Наймолодша персона в списку Time 100, наймолодший посол доброї волі ЮНІСЕФ, близька подруга Дрейка, зірка глянцевих обкладинок - це все про неї.

Кажуть, інші актори серіалу «Дуже дивні справи» її не люблять (мовляв, перетягує ковдру на себе), але нам вона дуже подобається.

КІРНАН ШИПКА

Шипка з п'яти років займалася бальними танцями. Коли їй було шість, вона разом з родиною переїхала з Чикаго в Лос-Анджелес, щоб почати акторську кар'єру. Вона дебютувала на екрані в 2006 році, знявшись в ролі Лоли в телефільмі «Самий злий чоловік в передмісті». У 2014 році Кирнан Шипка була названа однією з «25-ти найвпливовіших підлітків 2014 року», а тепер ще й уклала контракт з Netflix.

«Моторошні пригоди Сабріни», «Мовчання», «Нехай йде сніг» - всього за півтора року вийшло відразу три проекти Netflix з її участю. За її дуже веселим Instagram стежать 6,4 млн передплатників.

КРІСТІНА МІЛІАН

У фільмографії актриси кубинського походження вже 60 робіт (вона в нашому рейтингу найдоросліша), але це разом з короткометражками та мультиками. На початку нульових вона робила перерву на музику (у 2000 вона навіть виступила співавтором пісні Дженніфер Лопес Play), але зараз повертається в кіно, і в неї є непогані шанси потрапити в А-лист. Зовсім недавно Netflix випустив одразу два проекти з нею: спочатку романтичну комедію «Хатина любові», а тепер популярний танцювальний серіал «Саундтрек». Радимо стежити за цією дівчиною!

Актер из "Великолепного века" приговорен почти к 17 годам тюрьмы

NETFLIX старший за віком, ніж GOOGLE. Netflix був заснований в 1997 році. Правда, тоді не було і натяку на те, що компанія стане світовим лідером в області відео за запитом - Netflix скромно здавав напрокат DVD, доставляючи диски поштою. А Google було засновано тільки в 1998-му.