У детектива "Дістати ножі" буде продовження

Читать на русском
Автор
2233
У детектива "Дістати ножі" буде продовження Новина оновлена 20 квітня 2023, 10:38

Вже відома дата прем’єри другого фільму — вона пройде 21 травня 2021 року.

Відмінні новини від компанії Lionsgate. Під час щорічного звіту інвесторів топ-менеджери заявили, що студія планує зняти продовження детективного фільму "Дістати ножі", а також випустити "Джона Віка 4".

Генеральний директор Lionsgate Джон Фелтаймер з гордістю озвучив досягнення "Дістати ножі", згадавши три номінації на "Золотий глобус" та номінацію Райана Джонсона на "Оскар" у категорії "Найкращий оригінальний сценарій".

Не оминув він і вражаючі доходи фільму, який за бюджету 40 мільйонів доларів зібрав у світовому прокаті всі 300 мільйонів.

Золота Дзіґа — 2020: українська кіноакадемія оголосила лонг-лист номінантів

Як підкреслив Фелтаймер, "Дістати ножі" "служить ще одним доказом того, що франшизи можуть виростати з будь-яких видів контенту". А Джонсон, до речі, раніше згадував, що хотів би зробити продовження детектива за участю Бенуа Бланка (Деніел Крейг), який розслідує нову справу.

Наразі все вказує на те, що у режисера "Дістати ножі" буде можливість здійснити свою мрію. В результаті зйомок фільму виторг Lionsgate зріс на 30%, і зйомки сіквела — справа вирішена. Наразі студія вже перебирає дати у пошуках ідеального дня для прем’єри.