Найкращі моменти з кінопремії "Оскар" (Фото, Відео)

Автор
Найкращі моменти з кінопремії "Оскар" (Фото, Відео)

Круті моменти кінопремії «Оскар».

Тільки що в Лос-Анджелесі завершилася 92-а церемонія вручення найпрестижнішої премії в кіно «Оскар».

Лауреатами стали Лора Дерн, Бред Пітт, Рене Зеллвегер і інші. І, до речі, вже другий раз поспіль церемонія пройшла без головного ведучого.

На цей раз захід відкрила Жанель Моне разом з Біллі Портером, які виконали пісню з фільму «Прекрасний день по сусідству». Ми зібрали всі найважливіші моменти.

Том Хенкс (а йому, на хвилиночку, 63 роки) віджався на червоній доріжці «Оскара»!

Біллі Портер з'явився на килимовій доріжці в золотій сукні Giles Deacon. «« Оскар »- це по-справжньому королівське подія, тому для створення сукні ми надихнулися нарядами осіб з Кенсингтонського палацу», - написав він у Instagram. До речі, ще він брав інтерв'ю у зірок на червоній доріжці.

10-річна Джулія Баттерс зіграла у фільмі «Одного разу ... в Голлівуді» (ту саму дівчинку на знімальному майданчику). І з'явилася вона на червоній доріжці в рожевій сукні і до нього в тон блискучою сумці Marzook, в якій ... принесла сендвіч з індичкою!

 Біллі Айлиш з'явилася на головній кінопремії року «Оскар» в білому костюмі Chanel. І, звичайно, з крутим манікюром! Ще співачка виконала пісню Yesterday і присвятила її всім зіркам, яких не стало в цьому році. Серед них Кобі Брайант, актор Ріп Торн, продюсер Стів Голін і Кірк Дуглас (актор, нагадаємо, помер 5 лютого).

Всі з особливим нетерпінням чекали появи на килимовій доріжці «Оскара» Леонардо ДіКапріо, і, як виявилося, не дарма! Фанати відзначили, що він сильно схуд і навіть помолодшав.

76-річний Роберт Де Ніро і 79-річний Аль Пачино з'явилися на червоній доріжці разом!

Кіану Рівз в цьому році теж порадував нас своїм виходом! Він на червоній доріжці не зі своєї коханої Олександрою Грант, а з дизайнером Патріцією Тейлор.

 Грета Тунберг недавно була вдруге номінована на Нобелівську премію. Тепер вона засвітилася і на «Оскарі». Перед врученням премії за «Кращий документальний фільм» показали коротке відео, в якому Грета закликала піклуватися про природу і частіше думати про екологію.

Одним з головних сюрпризів вечора став виступ Емінема (на червоній доріжці він, до речі, не з'явився). Репер виконав один зі своїх головних хітів Lose yourself. І в залі все підспівували!

72-річний Елтон Джон виступив з піснею Love Me Again, яка, до речі, в цьому році отримала премію «Оскар» за кращу пісню до фільму.

Лора Дерн з`явилася на премії з мамою Дайан Ладд і сином Еллері і донькою Джаєю. І коли їй вручили нагороду ( «Краща актриса другого плану»), нею було сказано зворушливу промову, в якій вона подякувала своій сім'ї за успіхи в кар'єрі. І її мама розплакалася!

GQ назвав 50 найвпливовіших людей Британії

Джеймс Корден і Ребел Вілсон в костюмі кішок з мюзиклу «Кішки» оголосили номінанта на премію «Кращі візуальні ефекти». У цій категорії, до речі, переміг фільм «1917».