Серіал "Sex Education" продовжили на третій сезон (Відео)

Автор

Серіал «Статеве виховання» продовжили на третій сезон.

Новину оголосив актор, який зіграв директора Гроффа.

Стрімінг-сервіс Netflix продовжив серіал «Статеве виховання» на третій сезон. Про це в спеціальному ролику-анонсі повідомив актор Алістер Петрі, який зіграв директора Гроффа.

У ролику він прогулюється по галереї з персонажами проекту, міркує про героїв і говорить про те, що їх сюжетні лінії отримають продовження в третьому сезоні.

«Статеве виховання» - це підлітковий серіал Netflix, другий сезон якого вийшов 17 січня. У центрі сюжету - сором'язливий підліток Отіс Мілберн, який дуже боїться всього, що пов'язано з сексом. Виною тому батьки Отіса - Джин і Рене, два психотерапевта в розлученні, що спеціалізуються на секс-терапії. Одного разу в школі несподівано з'ясовується, що Отіс - сам талановитий психотерапевт, який починає допомагати однокласникам вирішувати їхні проблеми з романтичними стосунками і статевим життям. А його однокласниці Мейв вдається перетворити здатності Отіса в прибутковий бізнес.

У Facebook випадово заблокували цілу мову

У другому сезоні мати Отіса сама починає давати школярам безкоштовні консультації зі статевого виховання. І це заважає не тільки «бізнесу» хлопця, але і його особистим взаєминам з однолітками.