Universal перезапустить "Мумію" 1999 року

Автор
586
Universal перезапустить "Мумію" 1999 року

Попередня спроба з Томом Крузом зазнала краху, але ідея ремейку як і раніше жива.

Останні дві спроби студії Universal перезапустити історії своїх класичних монстрів не увінчалися успіхом: "Дракула" (2014 року) абсолютно не виправдав очікувань і був тут же забутий, а комерційні і критичні показники "Мумії" (2017) вбили всякі перспективи по створенню передбачуваної "Темного кіновсесвіту".

Однак Universal здаватися не збирається.

Як повідомляє We Got This Cover з посиланням на свої джерела, студія хоче випустити нову версію "Мумії", запропонувавши головну роль в цьому проекті Райану Гослінгу.

Згідно з чутками, задумка полягає в тому, щоб зробити ремейк, який за духом буде ближче до "Мумії" 1999 року, а не до класичного однойменного хоррору з Борисом Карлоффом, який вийшов на початку 1930-х.

Як показав гіркий досвід попередньої "Мумії" на чолі з Томом Крузом, залучення зірки калібру Гослінга зовсім не гарантує успіху, так що сценаристи чергового перезапуску повинні дуже постаратися, придумавши свіжу історію, яка зможе зацікавити сучасного глядача.

Нагадаємо, що зовсім недавно Universal випустила хоррор "Людина-невидимка" з Елізабет Мосс. Фільм Лі Воннелл відразу ж завоював прихильність як критиків, так і рядових глядачів, зібравши за перші дні в прокаті солідну касу.

П'ять запитань до "Сутінок", на які не дали чітких відповідей 

Можливо, приклад цієї картини спонукає Universal і надалі робити ставку на менш масштабні проекти, в яких, однак, буде простежуватися чіткий авторський почерк.