"Я вдячний вам від щирого серця": Джеймс Ганн прокоментував зйомки "Загін самогубців 2"

Автор
522
"Я вдячний вам від щирого серця": Джеймс Ганн прокоментував зйомки "Загін самогубців 2"

Ганн подякував усім за відмінно виконану роботу і зізнався, що зйомки допомогли йому впоратися зі смертю батька і улюбленого собаки.

"Ось і закінчилися зйомки" Загону самогубців ", - написав Ганн. - Мій батько пішов з життя за два тижні до початку зйомок, а моя собака померла за два тижні до закінчення. Це був дуже важкий період мого життя, але разом з тим я ніколи ще не отримував стільки задоволення від роботи над фільмом. Професіоналізм, талант, чуйність і доброта акторського складу і знімальної групи надихали мене кожен день. Спасибі всім причетним до створення цього фільму на кожному етапі виробництва, в кожному відділі. Я вдячний вам від щирого серця. Ви - це головна причина, чому я знімаю кіно".

Загін самогубців» - команда суперзлодіїв, зібрана Амандою Уоллер як гарматне м'ясо, що діє в інтересах уряду. Під загрозою смерті вона змушує їх виконувати секретні операції, про які не повинен знати решту світу. Якщо щось піде не так, будь-яким членом загону можна легко пожертвувати і поставити на його місце іншого злочинця.

У перший "Загін самогубців" входили Дедшот, Харлі Квінн, Капітан Бумеранг, Вбивця Крок і Дьябло. У новому фільмі мимовільними агентами уряду стануть Людина-в-Горошок, Король Акул, Миротворець, Щуролов і Бронзовий Тигр / лінчевателем. Режисер, в будь-якому випадку, ретельно приховує, які персонажі з'являться в продовженні.

Сюжет сиквела не розкривається.

Передбачається, що новій команді смертників доведеться розбиратися з амбітним і харизматичним лиходієм, відомим під ім'ям Генерал, диктатором якоїсь латиноамериканської країни.

Як змінився Квартал 95: нові ведучі та мова

У продовженні знялися Давид Дастмалчян, Даніела Мелшіор, Стів Ейджі, Джон Сіна, Марго Роббі, Джай Кортні, Юель Кіннаман, Ідріс Ельба. У фільмі також задіяні Тайка Вайтіті, Алісі Брага, Нейтан Філліон, Майкл Рукер, Піт Девідсон, Пітер Капальді, Шон Ганн, Сторм Рейд і Флула Борг.

Всі напевно грають різноманітних маловідомих персонажів, але кого точно - це стане відомо пізніше ...