Зйомки серіалу "Карнівал Роу" призупинено через коронавірус

Автор
512
Зйомки серіалу "Карнівал Роу" призупинено через коронавірус

Орландо Блум на карантині, коли відновляться зйомки, поки невідомо.

Зйомки продовження серіалу "Карнівал Роу", які проходили в Празі, зупинили через коронавірус, а знімальну групу відправили на карантин.

Про це в Instagram повідомив актор Орландо Блум, який грає в проекті одну з головних ролей. Шоу Amazon розповідає про світ, де живуть міфічні істоти, які покинули свою країну через війну. У центрі сюжету - фея-біженка і детектив, який розслідує жорстокі серійні вбивства.

"Ми їдемо додому на карантин. Ми повертаємося додому в Штати, принаймні, я повертаюся додому в Штати. Здається, це дійсно божевілля, насправді все це корона, але роби правильно і в будь безпеці. Через кілька тижнів ми переможемо цього поганого хлопця", - написав актор.

Орландо Блум та Кеті Перрі відмінили весілля через епідемію коронавірусу

Нагадаємо, Дональд Трамп оголосив 30-денну заборону на поїздки для всіх, хто їде з Європи (крім Великобританії), але це не поширюється на громадян США або їх найближчих родичів.

Як повідомлялося раніше, під час зйомок байопіка про Елвіса Преслі в Австралії актор Том Хенкс і його дружина захворіли коронавірусом. На даний момент виробництво біографічного фільму призупинено.