Дивіться нові українські фільми на платформі takflix.com

Автор
538
Дивіться нові українські фільми на платформі takflix.com

На стрімінговій платформі takflix.com вийшли два нових фільми - «Вулкан» Романа Бондарчука та «Заповідник Асканія» Андрія Литвиненка.

"Обидві стрічки знімалися на Херсонщині і присвячені міфології українського Півдня. Куратори платформи вважають, що саме ці фільми зможуть додати оптимізму і підтримати онлайн-глядачів у дні карантину та пандемії", - ідеться в повідомленні.

Як зазначається, "Вулкан" — ігровий дебют українського режисера Романа Бондарчука. У 2016 році його документальний фільм «Українські шерифи» номінувався від України на премію «Оскар». За стрічку «Вулкан» режисер був відзначений Національною премією України імені Тараса Шевченка. Цього року фільм став одним з лідерів за кількістю номінацій на "Золоту дзиґу" (вісім). «Вулкан» створювали у копродукції України та Німеччини за підтримки Держкіно.

Фільм розповідає історію Лукаса — перекладача ОБСЄ, який переживає кризу середнього віку. Він вирушає на кордон з Кримом у складі моніторингової місії. Після кількох дивних збігів обставин Лукас залишається сам у маленькому містечку і врешті опиняється в хаті місцевого дивака Вови. Наслідуючи його, Лукас повільно занурюється у світ, який виходить за межі уяви. В цих дивних місцях, де кожен день може стати останнім, Лукас отримує шанс почати життя спочатку.

"Заповідник Асканія" — документальний фільм Андрія Литвиненка, що отримав Головний приз студентського журі на Міжнародному фестивалі документального кіно про права людини DocudaysUA. Стрічку створено компанією 435FILMS за підтримки Держкіно.

Випустили трейлер до мультсеріалу "Харлі Квінн-2"

Дія фільму відбувається в найбільшому степовому заповіднику Європи. Тут уживаються дуже різні види тварин і людей: науковець, директор, колишній хіппі, молоді репери, а також буйволи, зебри і пелікани. Вже ціле століття Асканія захищає природу від змін, які несе людина. Та чи прийме вона зміни, необхідні для власного виживання.