Netflix відновить роботу над "Відьмаком" після затяжної перерви

Автор
602
Netflix відновить роботу над "Відьмаком" після затяжної перерви

Прем'єра другого сезону "Відьмака" запланована на 2021 рік.

Популярний стримінговий сервіс Netflix повернеться до знімального процесу над другим сезоном "Відьмака" (Witcher) вже у липні 2020 року. Зйомки були призупинені ще з початку карантину у березні-місяці, але у команді серіалу вже готуються до роботи.

Весь Голлівуд стояв на паузі, оскільки пандемія коронавірусу поставила під загрозу усіх людей у Китаї, США, Європі та інших країнах світу. Наймасштабніші кінороботи припинили своє виробництво на невизначений термін і лише зараз вводять нові "карантинні правила", щоб повернутись на знімальний майданчик, повідомляє 24 канал.

Тому фанати популярного серіалу "Відьмак" (2019) точно зрадіють новині, що зйомки серіалустартують вже у липні. Вони проходитимуть за спеціальними правилами безпеки, розробленим британським урядом для боротьби з розповсюдженням інфекції. Про це повідомили у виданні The Independent.

Серіал "Чорнобиль" отримав 14 номінацій на телепремію BAFTA

Варто нагадати, що перший сезон "Відьмак" з Генрі Кавіллом в головній ролі вийшов на екрани Netflix 20 грудня 2019 року. У першому сезоні було 8 епізодів. Загалом роботу кінофанати оцінили схвально, хоча знайшли чимало неточностей у порівнянні з книгою Анджея Сапковського, за якою знято серіал.