Видавництво CANactions видає нову книгу українською

Автор
723
Видавництво CANactions видає нову книгу українською

«Усім потрібне житло» — видавництво CANactions видає нову книгу українською. Підримати проєкт можна на спільнокошт-платформі Biggggidea.

Що відомо про книгу?

Книга «Усім потрібне житло. Справедливе, соціальне, доступне» від німецьких архітекторів Урсули Клєефіш-Йобст, Петера Кеддерманна та Карена Юнґа стане четвертою книгою видавництва CANactions. Вона пропонує всебічний огляд теми доступного житла: від значущих моделей 1920-х років до сучасних концепцій сьогодення.

Експертні нариси висвітлюють проблему житла з різних точок зору, вирішення якої є визначальним для соціальної згуртованості нашого суспільства.

У відео використані матеріали виставки “Усім потрібне житло. Справедливе, соціальне, доступне” M: AI (Музею архітектури та інженерії Північної Рейн-Вестфалії) у Кельні, Німеччина.

Кому буде цікава книга?

Книга буде корисною архітекторам, урбаністам, фахівцям у галузі міського планування, девелоперам, консультантам, теоретикам, історикам і всім, хто якось пов’язаний або цікавиться темою житла та архітектури.

Де і коли відбудеться презентація?

Презентація книги відбудеться на 13-му Міжнародному Архітектурному Фестивалі CANactions 15-16 травня 2020 року в Києві. На презентацію приїде авторка книги Урсула Клєефіш-Йобст.

Як можна підтримати проєкт?

Видання пропонує підтримати проєкт на спільнокошт-платформі Biggggideia, та обрати один з подарунків від CANactions School. Це може бути книга «Усім потрібне житло», квитки та Міжнародний архітектурний фестиваль CANactions 2020, а також інші книги видавництва. 

Про видавництво CANactions

Видавництво CANactions створене світньою платформою CANactions School наприкінці 2018 року. Воно спеціалізується на створенні та поширенні якісної професійної літератури у сфері архітектури та міського розвитку.

Що краще, електронна чи паперова книга?

Які книги видавництва вже відомі?

Українському читачеві вже доступні такі українські та світові бестселери, як «Міста для людей» Йена Ґела, «Чотири стіни та дах: складна природа простої професії» Рейніра де Граафа та «Правила пішохідного міста. 101 крок зі створення кращих місць» відомого американського урбаніста Джеффа Спека.