До сліз: Бумбокс представили кліп на пісню "ДШ" (Відео)

Автор
До сліз: Бумбокс представили кліп на пісню "ДШ" (Відео)

Українська група "Бумбокс" презентувала музичне відео на представлену раніше пісню "ДШ".

Це четвертий відеокліп групи, випущений в рамках промокампанії альбому "Таємний код: Рубікон", і третій відеокліп, знятий для групи режисером Станіславом Гуренко.

"На мою думку режисер і вся команда хірургічно точно втілили в життя ідею і показали іншу, соціальну складову змісту пісні. Головний герой зустрічається зі своїм страхом втратити найважливіше. Як і всі ми, він, метафорично, поставлений перед вибором між обов'язком та совістю. Як часто ми втрачаємо грунт під ногами, прагнучи до хибних цілей, йдемо на поводу так званої громадської думки, в той чи інший спосіб, стаємо ворогами самим собі?

Ідея відео в тому, щоб нагадати собі про справжні пріоритети і ні в якому разі не ставити на кін саме дороге ", - розповів про нову роботу фронтмен гурту Андрій Хливнюк.

Нагадаємо, раніше вже вийшли сингли з нового альбому – драйвова "Тримай мене", яку група записала разом з американськими колегами з The Gitas, і більш лірична "Твій на 100%", а також "Безодня" з Тіною Кароль. Крім того, "Бумбокс" показав фільм про записи у Франції свого нового альбому.