Демі Ловато повернулась на сцену після лікування від наркозалежності (Відео)

Автор
Демі Ловато повернулась на сцену після лікування від наркозалежності (Відео)

Ловато розповіла про період, коли вживала наркотики.

Американська співачка Демі Ловато заявила, що пісня Anyone, яку вона виконала на церемонії вручення премії "Греммі", відображає все, через що вона пройшла.

27-річна американська співачка Демі Ловато, яка вперше після передозування виступила на "Греммі-2020" із піснею Anyone, розповіла в інтерв'ю Radio Andy, що могла не повернутися на сцену. Запис розмови опублікували на YouTube-каналі Ловато.

"Ця пісня уособлює період у моєму житті, у якому все полетіло до чорта. Вона відображає все, через що я пройшла, уразливість. У мене ще ніколи не було моменту, щоб я сіла за піаніно й душу повністю вивернула. Я думала, чи зможу я коли-небудь повернутися? Я все ще була в лікарні. Я не знала. Добре, що це сталося на "Греммі", добре, що із цією піснею. Безумовно, я думала, що можу й не повернутися в музику. Це був страшний час", – зізналася вона.

Ловато заспівала пісню із другої спроби.

"Думаю, я просто перенервувалася. Я подивилася на перший ряд і побачила свою маму і сестер. Думаю, тому мене переповнювали емоції. І ще я згадала себе на лікарняному ліжку, слухаючи цю пісню в маленькому динаміці", – розповіла Ловато.

Вона додала, що її пісня про людську стійкість.

"Я хочу продемонструвати людям, що можна витримати все що завгодно", – зазначила співачка.

Демі Ловато влітку 2018 року госпіталізували з передозуванням наркотиків. Вона проходила тривалу реабілітацію.

"Женщина всегда права": Тищенко поддержал экс-супругу Владимира Остапчука

Співачка була суддею американського шоу The X-Factor. У 2011 році вона лікувалася у психіатричній клініці, де фахівці діагностували в неї біполярний розлад.