Сьогодні відбудеться онлайн-концерт Євробачення 2020

Автор
546
Сьогодні відбудеться онлайн-концерт Євробачення 2020

Сьогодні, 12 травня, о 22:00 за київським часом, на офіційному YouTube-каналі Євробачення відбудеться перший онлайн-концерт учасників.

YouTube і Європейський мовний союз (EBU) разом створили онлайн-проект Eurovision Song Celebration 2020 на двох частинах. Про це повідомляється на сайті музичного конкурсу.

Оскільки проведення Євробачення в цьому році стало неможливим через пандемію коронавірусу, в ході проекту будуть представлені всі пісні виконавців Євробачення 2020 року, а також інтерв'ю з виконавцями, відео від шанувальників шоу і безліч інших сюрпризів.

Розподіл учасників перших двох онлайн-концертів буде відповідати результатами жеребкування. Виступ групи Go_A пройде в другій частині концерту. Разом з Україною в першому прямому ефірі свої пісні представлять Росія, Білорусь, Литва, Румунія, Хорватія, Північна Македонія, Швеція, Словенія, Австралія, Ірландія, Норвегія, Кіпр, Азербайджан, Мальта, Ізраїль і Бельгія. Під час онлайн-трансляції традиційного голосування за учасників не буде.

Друга частина шоу відбудеться в четвер, 14 травня, також о 22:00. Також 16 травня відбудеться спеціальний онлайн-концерт під назвою Євробачення: Європа сяє світлом, за участю гуртів з Нідерландів.

Аlyona Аlyona і KYIVSTONER зняли кліп про світ повних людей (Відео)

Організатори Євробачення 2020 підкреслили, що розглядали різні варіанти проведення конкурсу, проте його вирішили відкласти до 2021 року. Пісенний конкурс повинен був пройти 12-16 травня.