Монатік дав перший концерт після карантину (Відео)

Автор
770
Монатік дав перший концерт після карантину (Відео)

Музична індустрія поступово повертається до звичного ритму після трьох місяців перерви.

Монатік дав перший посткарантинний концерт в Одесі, з'явившись на сцені разом з Надею Дорофєєвою та Вірою Брежнєвою.

З 10 червня МОЗ дозволило проводити концерти та культурні заходи Без фан-зон, натовпу та в масках: як будуть проходити концерти в інфографіці з дотриманням тимчасових обмежень. Мультиартист Монатік вже встиг скористатися послабленням карантину для індустрії розваг й провів перший концерт після тривалої паузи, який анонсував на особистій сторінці в інстаграмі.

Співак вийшов на сцену в престижному одеському клубі Ibiza Beach Club в суботу, 13 червня. Він запевнив, що заклад дотримується всіх встановлених карантинних обмежень та закликав шанувальників сумлінно поставитися до чинних правил: дотримуватися дистанції, одягати захисні маски та перебувати в компаніях не більше ніж 5 осіб. 

Варто наголосити, що під час концерту розпочалася злива, проте погода не завадила Монатіку разом з балетом запалювати перед численною публікою. Разом з артистом на сцені з'явилися його зіркові колеги Надя Дорофєєва, з якою він виконав хіт "Глубоко", та Віра Брежнєва, з якою він кілька днів тому випустив новий трек "Вечериночка". 

"Немає більше ніякого Єфремова": Михайло Єфремов звернувся до сім'ї загиблого в ДТП

Слід зауважити, що, відповідно до карантинних обмежень, організаторам концертів заборонено створювати так звані фан-зони, натомість відвідувачі повинні займати сидячі місця з дистанцією у півтора метра. Проте з відео, які з'явилися в мережі, видно, що фанати не змогли всидіти на місцях й натовпом ринули до сцени. Варто зазначити, що прихильники не дотрималися й маскового режиму.