Ціна жарту - зіпсована відпустка для 243-х пасажирів літака

Автор
Ціна жарту - зіпсована відпустка для 243-х пасажирів літака

Хлопець вирішив пожартувати про коронавірус на борту літака.

Канадський інстаблогер Поток Філіп вирішив набити собі підписників і для цього пожартував у салоні літака про коронавірус. Звернувшись до 243-х пасажирів та екіпажу лайнера, жартівник оголосив, що нещодавно побував у провінції Хунань і тепер почуває себе недобре. Навряд чи він підозрював, чим закінчиться вся ця історія.

З огляду на хвилювання, які спостерігаються в усьому світі через епідемію коронавируса, пранк хлопчини не оцінили. Згідно з інструкцією, екіпаж був змушений розвернути літак. Виправдовуватися жартівнику вже довелося перед поліцейськими, хоча витівка все одно просто так йому не минеться, пише Daily Mail.

Відповідно до джерела, борт прямував з Торонто до Ямайки. Зачекавши якийсь час, хлопець встав у проході літака і відстріляв заготовлену промову: "Прошу вашої уваги. Я щойно повернувся з провінції Хунань, столиці коронавируса. І почуваю себе не дуже добре".

Як того і чекав блогер, заява не на жарт схвилювало пасажирів та екіпаж. Незабаром його попросили надіти маску і гумові рукавички. Але ще через якийсь час ситуація отримала взагалі несподіваний поворот - лайнер вирішили розвернути.

Після повернення до Торонто блогера відразу обстежили медики, але симптомів хвороби не виявили. Далі хлопця вже передали правоохоронним органам.

Зеленский первым из украинцев получил ID-карту с электронной подписью

Пізніше у скоєному розкаявся і сам Поток Філіп. Хлопець заявив, що не оцінив всієї серйозності ситуації з епідемією і не думав про наслідки. Але на роздуми у нього є місяць, 9 березня він постане перед судом.