Найдивніші телепередачі, які шокують глядачів

Автор
638
Найдивніші телепередачі, які шокують глядачів

5 безглуздих телешоу, до яких є лише одне питання - навіщо?

Не всі телешоу однаково цікаві і корисні. Іноді креатив режисерів і продюсерів заходить так далеко, що далеко не кожен глядач може зрозуміти, що це таке і навіщо це взагалі зняли. У цьому матеріалі ми розповімо вам про найдивніші шоу, які якимось неймовірним чином потрапили на телебачення і отримали свою аудиторію.

Почнемо з передачі під назвою "Народжені на природі". Ім'я цього шоу говорить сама за себе, адже герої програми виступають за природні пологи у всіх їхніх проявах. У випусках показують, як учасники справляються з пологами в максимально диких умовах, без будь-яких медикаментів і допомоги акушерів. Вірусне відео, яке стало рекламою першого сезону, набрало безліч негативних коментарів.

Тепер поговоримо про передачу під назвою "Американські шприци". Це шоу про майстрів створення опудал. А точніше, опудал домашніх тварин. Учасниками програми стають люди, які хочуть залишити собі на пам'ять тіла своїх вихованців. У вигляді опудала для прикраси комода або книжкової шафи.

Наступне в нашому списку - шоу "Кращі похорони". Як можна зрозуміти з назви, мова йде про найбільш незвичайні, дивні і пишниі церемонії прощання і поховання. В окремих випадках учасники влаштовують з цього заходу справжнє свято, так що відразу і не зрозумієш, їм там сумно чи навпаки.

Говорячи про дивні шоу, не можна не згадати японську телепродукцию. Ці хлопці давно прославилися своїми дивними програмами. Наприклад, передачею "Моккорі". Учасники шоу - юнаки, які повинні гуляти по вулицях і лякати перехожих своєю ерекцією. Реакцію людей знімає прихована камера, відео показують в ефірі і глядачам у студії чомусь стає дуже смішно. Що тут скажеш, почуття гумору - річ багатогранна.

Лікарі вважають, що краще забути про відсипання на вихідних

Ще одна передача, про яку хотілося б розповісти - "Гонки сперматозоїдів". Цей твір телемистецтва так і не зміг вийти в ефір, хоча творці були впевнені в успіху свого продукту. Настільки, що обіцяли переможцям гонки автомобіль Porsche. Суть змагань проста і зрозуміла - чоловіки повинні були змагатися в телетому, чиї сперматозоїди швидші. Ну а судді повинні були відстежувати рух "учасників" у лабораторії.