Безглузда смерть: 16 річна модель померла подавившись шоколадкою

Автор
707
Безглузда смерть: 16 річна модель померла подавившись шоколадкою

Аліна Смахтіна, яка у 16 років вже розпочинала модельну кар'єру та була переможницею конкурсу краси "Міс Котельники", померла у Московській області.

За попередніми даними, дівчина подавилась шоколадом.

Про це повідомляє телеграм-канал Mash. Наразі офіційного підтвердження щодо смерті Аліни Смахтіної немає. Водночас про трагедію розповідає бойфренд моделі, який був очевидцем її смерті. 

Хлопець переконує, що це сталось у під'їзді житлового будинку у місті Котельники, що в Московській області. Аліна Смахтіна подавилась шоколадкою та знепритомніла. На місце інциденту одразу ж викликали медиків, однак вони тільки констатували смерть дівчини.

16-річна модель Аліна Смахтіна гуляла зі своїм хлопцем Олександром. Дорогою зайшли в "Магніт", купили воду і шоколадку. Їсти вирішили просто в під'їзді. Раптом Аліна стала задихатися, втратила свідомість. Хлопець викликав швидку, але лікарі приїхали надто пізно – дівчина померла, – йдеться в повідомленні Mash. 

Російські правоохоронці вже відкрили кримінальну справу та з'ясовують деталі трагедії. Після перевірки достовірності свідчень єдиного очевидця вони оприлюднять інформацію щодо смерті Аліни Смахтіної. 

Є підозри, що Тіна Кароль вагітна від Балана

Відомо, що у 2019 році Аліна Смахтіна перемогла на місцевому конкурсі краси "Міс Котельники". Дівчина розпочала модельну кар'єру та активно займалась спортом. Наразі близькі моделі не коментують втрати.