Як зарядити телефон максимально швидко: п'ять секретів на час відключення світла

Читать на русском
Автор
701
Телефон
Телефон. Фото ukrinform.ua

Найрадикальніший, але дієвий метод – повне відключення

Через російські удари по енергосистемі в Україні знову відключають світло. У цих умовах важливо знати, як максимально швидко зарядити телефон.

"Телеграф" нагадує, як це зробити. Є кілька прийомів, які пришвидшують заряджання.

Заряджання через розетку та через оригінальний кабель

По можливості смартфон потрібно заряджати безпосередньо від мережі, а не через кабель USB. У цьому випадку гаджет отримує більше струму. Найкраще використовувати той кабель, який був у комплекті з телефоном, у крайньому разі - його повноцінну заміну.

Режим "у літаку"

За рахунок відключення всіх бездротових підключень: Wi-Fi, стільникового зв’язку, Bluetooth, GPS та радіочастотного зв’язку ближньої дії (NFC), авіарежим скорочує кількість енергії, яку витрачає телефон. Тому процес поповнення енергії йде швидше.

Закривання всіх додатків

Навіть при роботі у фоновому режимі додатки використовують заряд телефону, що призводить до повільнішої зарядки телефону. Щоб вона відбувалася якнайшвидше, їх необхідно відключити.

Функція швидкого заряджання

Ця функція говорить сама за себе — її включення максимально прискорює процес поповнення енергії. Однак її підтримують не всі пристрої. Дізнатися, чи можлива вона на тій, чи іншій моделі, можна в налаштуваннях.

Вимкнення телефону

Найрадикальніший, але дієвий метод – повністю відключити телефон на час заряджання. Це підходить, коли власник не чекає важливих дзвінків та повідомлень.

Раніше "Телеграф" розповідав, що першим потрібно підключати до мережі — телефон або зарядку. Відповідь не така проста.