Розетка не знадобиться: топ-5 порад, як під час відключень світла зарядити телефон

Читать на русском
Автор
1017
Зарядка телефонів Новина оновлена 26 травня 2024, 22:14
Зарядка телефонів. Фото Колаж "Телеграф"

Найпростіші методи "на різний смак"

В умовах регулярного відключення світла важливо стежити за тим, щоб телефон постійно був достатньо зарядженим. Адже екстрене вимкнення може застати нас зненацька, і розряджений телефон тоді стане справжньою проблемою.

Тому якщо вас спіткає доля потрапити у таку ситуацію, коли ви сидітимете без світла і з розрядженим ґаджетом, варто знати декілька способів, як зарядити ваш смартфон без електрики. "Телеграф" про них розповість.

Велосипедний генератор

Якщо у вас є велосипед і ви ним регулярно користуєтеся, то цей варіант ідеально вам підійде. Можна придбати спеціальний велосипедний генератор, встановити його у колесі велосипед, і під час руху він заряджатиметься. Потім його можна зняти і заряджати від нього.

Джерело безперебійного живлення

Такі пристрої зазвичай купуються для ноутбуків чи комп’ютерів. Але від нього можна підзарядити і телефон та інші ґаджети.

Акумуляторний ліхтар

Якщо у вас є кабель USB, то з його допомогою можна зарядити телефон від акумуляторного ліхтаря.

Сонячна батарея

Якщо ви маєте невелику сонячну батарею, вона теж допоможе врятувати ситуацію і не дозволить вам залишитися без зв’язку.

Ручний зарядний пристрій

Такий пристрій виробляє електроенергію, якщо крутити спеціальну ручку. Цього буде достатньо, щоб зарядити телефон на достатній рівень принаймні для дзвінків. Варто враховувати, щоб чим простіший телефон – тим легше його буде зарядити таким способом.

Раніше "Телеграф" розповідав про п'ять способів, як швидко зарядити телефон.