Не витрачайте гроші даремно: як вибрати правильний Power Bank для смартфона

Читать на русском
Автор
858
Power Bank має мати світлодіодний індикатор зарядженості
Power Bank має мати світлодіодний індикатор зарядженості. Фото Телеграф

Є три основні моменти на які окремо варто звернути увагу

Один із способів мати світло при відключеннях електроенергії — використовувати повербанк. Від нього і смартфон можна зарядити і деякі лампи включити.

Аби обрати правильний і корисний саме вам гаджет, потрібно зважати на свої потреби. Портал wikiHow розмістив інструкцію, як обрати повербанк для себе. Окрім вибору за брендом та відгуками про модель, слід врахувати кілька важливих аспектів.

Обирайте за зарядною ємністю

Цей показник вимірюється в міліампер годинах (мАг). Якщо ви плануєте використовувати павербанк лише для зарядки телефону, достатньо буде 5000 мАг або менше. Якщо ви збираєтеся заряджати більші пристрої, як-от планшет, або хочете заряджати телефон кілька разів, не підзаряджаючи павербанк, вам знадобиться ємність понад 10 000 мАг. Зауважте, що більша ємність, то зазвичай фізично повербанк більший.

Потрібен індикатор

Вибирайте повербанк зі світлодіодним індикатором, який сповіщатиме про завершення заряджання та про низький заряд. Якщо ваш повербанк не має світлодіодного індикатора ви не знатимете про його рівень заряду.

Розрахуйте на свої цілі

Подивіться, скільки USB-портів для зарядки має павербанк. Шукайте павербанк із принаймні 2 портами USB для зарядки. Таким чином ви зможете заряджати телефон та інший пристрій одночасно. Переконайтеся, що павербанк постачається з необхідними кабелями. Ваш пауербанк повинен мати принаймні кабель для підзарядки самого павербанка.

Раніше "Телеграф" розповідав про те, що постійно заряджати телефон до 100% не варто. Це може знизити термін служби батареї.