На випадок вимкнення світла: несподівані способи зекономити заряд на телефоні

Читати російською
Автор
Новина оновлена 19 червня 2024, 09:19

Ці три корисні поради допоможуть

Під час відключення світла, які зараз відбуваються досить часто, важливо, щоб батарея на телефоні завжди була заряджена. У випадку, якщо відсотків залишається не надто багато, є деякі способи, як зекономити заряд.

"Телеграф" розповідає кілька лайфхаків, про які ви могли не знати. Вони допоможуть тримати заряд на телефоні якнайдовше.

Перша порада – змініть заставку. Багато хто не знає, що яскраві заставки швидко "поїдають" батарею. Якщо змінити її на чорні шпалери, то заряд протримається набагато довше.

Другий спосіб — вимкнути звук та вібровідгук клавіатури. Це можна зробити у налаштуваннях вашого гаджета. Завдяки цьому заряд протримається більше часу.

Ще один лайфхак – це активація режиму польоту телефоном. У цьому випадку відключаються всі бездротові інтерфейси, у тому числі радіомодуль, Wi-Fi та Bluetooth, які сильно розряджають батарею.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" писав про те, що робити, якщо телефон став дуже швидко розряджатися. Названо чотири рішення цієї проблеми, які допоможуть виправити неполадки в гаджеті.