Увімкніть ці два налаштування і Google Chrome буде працювати набагато швидше

Читать на русском
Автор
1467
Як покращити роботу Google Chrome Новина оновлена 19 червня 2024, 14:02
Як покращити роботу Google Chrome. Фото https://kulturegeek.f

Радикально покращити свій Google Chrome можна буквально за одну хвилину

Google Chrome є одним із найпопулярніших браузерів, але іноді він починає "гальмувати" і споживає занадто багато оперативної пам’яті та ресурсів системи. Щоб уникнути цих проблем, важливо знати, як правильно оптимізувати його роботу.

У матеріалі "УНІАН" розказано, як швидко прискорити роботу Google Chrome. На це вам знадобиться лише кілька хвилин.

Як покращити роботу Google Chrome

За допомогою двох налаштувань можна стримати "апетити" програми й тим самим прискорити роботу з браузером. Експерти рекомендують включити режим "Економії пам’яті". Його активація не дозволить програмі "з’їдати" багато оперативної пам’яті, а ще відкриті вкладки, які ви не використовуєте, просто висітимуть на фоні. За допомогою цього параметра Chrome буде використовувати до 30% менше пам’яті.

Друга функція, яку необхідно активувати — це "Режим енергоощадження". Він "урізає" анімацію та плавну прокрутку, а також знижує частоту кадрів у відео. Різниці як такої ви не помітите, але на автономності пристрою це позначиться позитивно.

Щоб увімкнути ці функції, вам необхідно натиснути три крапки у правому верхньому куті браузера, потім вибрати "Параметри" і перейти на вкладку "Продуктивність". Ці налаштування вимкнені за усовчанням, тому їх потрібно активувати самостійно.

"Телеграф" писав раніше, як захистити комп’ютер, якщо відключили світло. Варто мати під рукою корисні пристрої.