Якщо світло вмикають ненадовго: прості способи, як швидше зарядити телефон

Читать на русском
Автор
2411
Ці хитрощі вам точно знадобляться
Ці хитрощі вам точно знадобляться. Фото Freepik

Прості способи точно вам допоможуть

Звичайно, одна з найпопулярніших проблем під час масових відключень електрики — як не отруїтися продуктами, які зазвичай зберігаються в холодильнику. Однак проблема працюючого телефону також дуже важлива.

На випадок відключення електрики багато хто запасся вже різними джерелами живлення, а ось під час включення світла хочеться швиденько зарядити телефон. Як це зробити, розповімо разом із Ukrainer.

Як швидко зарядити телефон

Прискорити заряджання допоможе режим польоту. Таким чином пристрій припинить підключення до мережі та зменшить навантаження на акумулятор.

На Android це можна зробити через швидкі налаштування або параметри — "Режим польоту". У iOS слід знайти центр керування чи налаштування, далі також "Режим польоту".

Під час заряджання телефону краще дати "відпочити" та не використовувати його. Це не тільки уповільнює процес, а й дуже псує батарею.

Заряджати телефон найкраще через розетку 220V. Якщо зарядні пристрої не підтримують функцію швидкого заряджання, вони значно повільніші. Також варто відмовитись від зарядки через USB-роз’єм від комп’ютера.

На час заряджання краще вимкнути телефон. У цьому стані пристрій швидше зарядиться.

Раніше ми розповідали, як продовжити життя батареї телефону. Якщо дотримуватись цих правил, телефон працюватиме довгі роки.