Ця кнопка допоможе миттєво посилити сигнал мобільного зв’язку

Читать на русском
Автор
4219
Як посилити мобільний сигнал Новина оновлена 29 червня 2024, 20:59
Як посилити мобільний сигнал. Фото Freepik

Це найпростіший та найшвидший спосіб

Мобільний зв’язок може зникати в самий невідповідний момент, або через погане покриття або перевантаження мережі. Однак існують прості способи усунути цю проблему та повернути стабільне з’єднання.

У матеріалі The Sun експерти підказали яку кнопку слід натиснути, щоб посилити сигнал мобільного зв’язку. На це потрібно лише 10 секунд.

Як посилити мобільний сигнал

Насправді все досить просто, потрібно лише включити "режим польоту", почекати 10 секунд, а потім знову його активувати. Після того, як смартфон вийде з обмеженого режиму, він почне шукати доступні мережі.

Експерти зазначили, що "режим польоту" відключає всі радіозв’язки на телефоні, включаючи стільниковий зв’язок та Wi-Fi. Це може допомогти в тих випадках, коли поганий сигнал викликано сильною інтерференцією від інших радіочастотних джерел або електромагнітних перешкод. У таких ситуаціях вимкнення та включення "режиму польоту" може допомогти тимчасово відновити стільниковий зв’язок.

Також при натисканні цієї кнопки телефон перезапускає радіозв’язок і намагається перепідключитись до найближчої стільникової базової станції. Це може допомогти покращити якість сигналу, якщо телефон знаходиться на межі покриття або в місці з поганою якістю сигналу.

Крім цього, слід перевірити налаштування телефону та параметри мережі, можливо, є оновлення або налаштування, які можуть допомогти покращити мережне з’єднання. Якщо проблема постійно повторюється, можливо, зверніться до служби підтримки оператора зв’язку для перевірки стану мережі або вашого гаджета.

Раніше "Телеграф" писав, що потрібно вимкнути в iPhone, щоб заощадити заряд батареї. Не забувайте про оновлення програмного забезпечення, налаштування 5G та відключення вібрації.