Як заощадити заряд батареї на смартфоні: простий прийом в один клік

Читати російською
Автор
Новина оновлена 17 липня 2024, 12:04

Активуйте це налаштування на своїх улюблених гаджетах

У сучасному, хаотичному житті смартфон став невід’ємною частиною кожної людини. Щоденне використання цього гаджета призводить до швидкого розряду його батареї, і тому багато українців шукають способи збільшити її термін служби.

Виявляється, є простий спосіб покращити час роботи смартфона від акумулятора в один клік. У цій справі допоможе така популярна функція як "темний режим", пише santeplusmag.

Щоб ця функція могла заощаджувати заряд батареї, ваш телефон повинен бути оснащений певним типом екрана. Розповідаємо, що треба враховувати для темного режиму.

Темний режим для OLED-дисплеїв

На відміну від РК-дисплеїв, які використовують підсвічування та споживають багато енергії навіть при відображенні чорного кольору, OLED-екрани працюють інакше. Технологія OLED дозволяє кожному пікселю випромінювати світло самостійно, що значно економить енергію, особливо у темному режимі.

Раніше "Телеграф" розповідав, як прискорити зарядку мобільного телефону. На щастя, існує просте рішення, яке дозволяє значно прискорити процес заряджання вашого смартфона.