Три корисні лайфхаки для телефона, що допоможуть прибрати рекламу та зекономити заряд смартфона

Читать на русском
Автор
Телефон можна використовувати і без інтернету
Телефон можна використовувати і без інтернету. Фото Freepik

Деякі лайфхаки мають додаткові плюси

Лайфхаки з продовження тривалості використання заряду смартфона зазвичай містять вимогу не грати в ігри. Це не тільки розряджає телефон, а й може привести до його перегріву.

Однак є лайфхак, який не тільки допоможе заощадити енергію, а й частково позбутися дратуючої реклами. Мова про ігри, які використовують мережу Інтернет. Увімкніть режим польоту, щоб вимкнути рекламу в мобільних іграх, які потребують підключення до Інтернету. Також це дозволить заощадити енергію, адже геолокація, Bluetooth та інші служби також не працюватимуть.

Нагадаємо, що режим польоту також може пришвидшити процес заряджання, адже телефон буде відключений від служб, а сповіщення не приходитимуть.

Іншим популярним лайфхаком, який знадобиться для економії заряду та допоможе, якщо будуть проблеми з інтернетом є використання офлайн-карт у Google Maps. Їх можна завантажити заздалегідь і користуватися без підключення до Інтернету.

Щоб зекономити енергію при відтворенні відео чи музики перед сном, можна встановити таймер. Це дозволяє заснути під аудіо, не відтворюючи його всю ніч. На iPhone це можна налаштувати в програмі "Годинник" у розділі "Таймер". Також за годинником можна встановити увімкнення монохромного режиму. Цей режим перегляду в градаціях сірого робить ваш телефон менш стимулюючим для зору, допомагаючи вам відновити фокус. Зазвичай його можна знайти в налаштуваннях доступності

Раніше "Телеграф" розповідав про те, як швидко охолодити телефон, що перегрівся. Для цього не знадобиться холодильник, адже різкі перепади температур можуть пошкодити гаджет.