Відключіть її негайно: ця функція "з’їдає" заряд вашого смартфона

Читати російською
Автор
Новина оновлена 20 липня 2024, 19:23

Найчастіше ця функція не потрібна

Швидка розрядка смартфона може стати справжньою проблемою, особливо при частих відключеннях електрики. Щоб продовжити час роботи пристрою, спробуйте вимкнути одну з функцій, яка споживає багато енергії.

У матеріалі Peppm розповіли користувачам, що потрібно деактивувати, щоби продовжити час роботи смартфона. Насправді функція, яку рекомендується вимкнути, у багатьох випадках не потрібна.

Яка функція "з’їдає" заряд смартфона

Телефон може швидко втрачати заряд через увімкнений вібросигнал. Ця функція потрібна для того, щоб сповіщення були помітнішими, особливо в шумній обстановці. Однак постійна робота вібросигналу значно збільшує навантаження на батарею. Вимкнення цієї функції допоможе заощадити заряд і продовжити час роботи пристрою.

Щоб вимкнути цю опцію на Android, потрібно відкрити "Налаштування", перейти до розділу "Звуки та вібрація", потім вибрати кнопку "Вібрація при повідомленнях" і вимкнути її. Переконайтеся, що перемикач для вібрації під час сповіщень знаходиться в положенні "вимкнено".

Щоб відключити цю опцію на iPhone, потрібно зайти в "Налаштування", потім у розділ "Звуки та тактильні сигнали". Знайдіть опцію "Вібрація" та відключіть її.

"Телеграф" писав раніше, чому смартфон не підключається до Wi-Fi. П’ять кроків, які допоможуть усунути проблему.