Відключіть її негайно: ця функція "з’їдає" заряд вашого смартфона

Читать на русском
Автор
841
Чому телефон швидко розряджається Новина оновлена 20 липня 2024, 19:23
Чому телефон швидко розряджається. Фото Freepik

Найчастіше ця функція не потрібна

Швидка розрядка смартфона може стати справжньою проблемою, особливо при частих відключеннях електрики. Щоб продовжити час роботи пристрою, спробуйте вимкнути одну з функцій, яка споживає багато енергії.

У матеріалі Peppm розповіли користувачам, що потрібно деактивувати, щоби продовжити час роботи смартфона. Насправді функція, яку рекомендується вимкнути, у багатьох випадках не потрібна.

Яка функція "з’їдає" заряд смартфона

Телефон може швидко втрачати заряд через увімкнений вібросигнал. Ця функція потрібна для того, щоб сповіщення були помітнішими, особливо в шумній обстановці. Однак постійна робота вібросигналу значно збільшує навантаження на батарею. Вимкнення цієї функції допоможе заощадити заряд і продовжити час роботи пристрою.

Щоб вимкнути цю опцію на Android, потрібно відкрити "Налаштування", перейти до розділу "Звуки та вібрація", потім вибрати кнопку "Вібрація при повідомленнях" і вимкнути її. Переконайтеся, що перемикач для вібрації під час сповіщень знаходиться в положенні "вимкнено".

Щоб відключити цю опцію на iPhone, потрібно зайти в "Налаштування", потім у розділ "Звуки та тактильні сигнали". Знайдіть опцію "Вібрація" та відключіть її.

"Телеграф" писав раніше, чому смартфон не підключається до Wi-Fi. П’ять кроків, які допоможуть усунути проблему.