Ця функція допоможе швидко зарядити смартфон, не "вбивши" батарею

Читать на русском
Автор
Ця функція допомагає швидко зарядити смартфон Новина оновлена 23 липня 2024, 16:59
Ця функція допомагає швидко зарядити смартфон. Фото Freepik

Також важливо використовувати оригінальну зарядку та кабель

Необхідно завжди стежити за зарядкою смартфона, особливо в період відключення електрики. У такі моменти важливо, щоб пристрій завжди був готовий до використання. Якщо потрібно швидко зарядити гаджет, активуйте одну корисну функцію.

У матеріалі Medium користувачам розповіли, що необхідно зробити для того, щоб смартфон заряджався швидше. Скористайтеся цією порадою!

Яка функція допоможе швидше зарядити смартфон

Якщо вам потрібно в короткий час відновити заряд батареї на смартфоні, тоді активуйте "режим у літаку". Згідно з дослідженням, яке провели Стенфордські вчені, така функція допомагає збільшити швидкість зарядки на 20 відсотків, тому що витрата батареї знижується до 10 відсотків.

Під час заряджання "режим польоту" на смартфоні дозволяє суттєво прискорити цей процес, оскільки відключаються всі бездротові зв’язки, такі як Wi-Fi, Bluetooth та мобільні мережі. Це значно знижує енергоспоживання пристрою, оскільки він перестає постійно шукати сигнали та обмінюватися даними. Як результат, більше енергії спрямовується на зарядку батареї, що робить процес більш ефективним та швидким.

Додатково, це зменшує нагрівання батареї, що сприяє її довговічності та стабільній роботі у довгостроковій перспективі. Ще важливо заряджати пристрій лише оригінальним кабелем.

Раніше "Телеграф" розповідав, як охолодити смартфон у спеку. Влітку важливо стежити, щоб гаджет не перегрівався.