Видаліть їх негайно: які програми займають найбільше місця у телефоні

Читати російською
Автор
Новина оновлена 24 липня 2024, 20:53

Позбудьтеся всього зайвого на пристрої

Нерідко власники телефонів скаржаться на те, що гаджети "гальмують". Це може бути пов'язано з тим, що зайнята велика частина пам'яті пристрою. Тому важливим правилом є чищення вмісту телефону.

Експерти iTech.ua пояснили, що саме займає найбільше місця у вбудованій пам’яті телефона. Йдеться насамперед про навігаційні карти та різноманітні ігри.

Також великий простір займають месенджери, оскільки там часто зберігається чимало фото, відео та музики, які користувачі пересилають один одному. Будь-які мульметидійні файли досить швидко заповнюють пам'ять пристрою.

Фахівці дали просте правило: регулярно переглядати свої фото, відео, пісні та видаляти ті, які вже непотрібні вам. Також варто пам'ятати про очищення кешу програм, який теж нерідко займає багато місця.

І звичайно, періодично слід позбуватися застосунків, якими вже не користуєтесь. Серед них можуть бути соціальні мережі, додатки знайомств, ігри або розважальні програми.

"Деякі ігри та месенджери можуть займати багато місця, особливо якщо ви отримуєте чи надсилаєте великі відеофайли. Важливо слідкувати за цим, щоб уникнути переповнення пам’яті" – наголосили експерти.

Раніше "Телеграф" писав про те, як покращити сигнал мобільного зв’язку на смартфоні. Є кілька дієвих методів.