Коли пилосос не справляється: хитрий трюк, який прибере з килима все волосся та шерсть

Читать на русском
Автор
1535
Один предмет із ванни прибере всю шерсть та волосся Новина оновлена 17 серпня 2024, 12:18
Один предмет із ванни прибере всю шерсть та волосся. Фото Колаж Телеграфу

Так прибирати можна буде легше і простіше

Ми розповідали, як звичайна кола допоможе прибрати вапняний наліт з унітазу. Тепер ділимось простим лайфхаком для прибирання килимів.

Пилосос не завжди справляється з забрудненнями, характерними для килимів, а саме — великою кількістю волосся та шерсті, яка застряє між ворсинками. Як для realsimple розповіла Меліса Мейкер, засновниця клінінгової компанії, в такому випадку вас виручить інший предмет.

Як прибрати килим ракелем для душу

Ракель для душу — це не тільки незамінний інструмент у ванній кімнаті, але й ефективний засіб для прибирання килимів. Ракель з гумовими краями легко ковзає по ворсі килима, збираючи шерсть, волосся та дрібне сміття. Вам не потрібні спеціальні миючі засоби або пилосос.

Як це працює?

Під час руху ракеля по килиму створюється статична електрика, яка буквально витягує волосся та шерсть з глибини ворсу. Регулярно збирайте зібрані частинки і продовжуйте процедуру до повного очищення килима. Ракель дістає навіть найдрібніші частинки пилу та бруду, які пилосос може пропустити.

Не бійтеся експериментувати і пробувати нові методи прибирання. Можливо, ракель для душу стане вашим новим улюбленим інструментом для підтримки чистоти в домі. Також ми розповідали, яке рішення для кухні дизайнери називають помилковим.