Канонічна помилка: дизайнери вказали на недолік, який зіпсує вам всю вітальню

Читать на русском
Автор
639
Проблема — у поганому уявленні
Проблема — у поганому уявленні. Фото Unsplash.com

Цієї помилки дуже легко припуститися

Ми розповідали, яку знакову фішку дорогих кухонь дизайнери не радять купувати. Тепер поговоримо про помилку у облаштуванні вітальні.

Часто, обираючи меблі, люди забувають, в який простір їх хочуть ставити. Докладно про це розповіли дизайнери для livspace.

Як обирати меблі у вітальню

Якщо колись ви заходили в кімнату і одразу відчували, що в ній занадто багато або занадто мало меблів — вітаємо, ви зіткнулись з однією з найпоширеніших помилок в дизайні інтер’єру. Проблема тут в тому, що, обираючи меблі, ми слабко уявляємо масштаб.

До прикладу, якщо у вас величезна вітальня з високими стелями, а ви хочете обставити її маленькими пуфами — ви помилитесь. У такому випадку вам знадобляться громіздкі меблі, висота яких заповнить простір.

Дуже цікавим випадком дизайнери називають, L-подібний диван — це модний і зручний дизайн, який допомагає розміститись компанії людей і створити зони у великій вітальні. Але, якщо помістити його в компактну вітальню, він заповнить собою весь простір і зтисне його.

невдале розміщення дивану у вітальні
livspace / У компактних приміщеннях не повинно бути громіздких меблів

Компактний простір матиме гарний і природний вигляд з меншими та тонкими предметами. А більшому простору потрібні великі меблі.

вдалий інтер'єр вітальні
livspace / Меблі повинні відповідати масштабу будинку

Максимально використовуйте доступний простір, коли на рахунку кожен сантиметр. Також ми розповідали про помилки у ремонті кухні, з якими нове приміщення стає незручним і застарілим.