Експерт з деніму розповів, як часто насправді потрібно прати джинси: відповідь дивує і жахає

Читати російською
Автор

Наскільки часто вони потребують прання насправді

Прання — тонка річ. Адже хочеться і ходити в чистому, і не зіпсувати одяг. Ми розповідали, що означає "X" на ярлику футболки. Тепер розповімо, як часто насправді потрібно прати джинси.

Як пише Express, посилаючись на слова директора з дизайну Levi's Пола О'Ніла, відповідь на це запитання є, але не всім вона подобається. Розповімо детально.

Як часто прати джинси

Джинси — це старий вид одягу, який пройшов довгий час. Спочатку це був робочий одяг для різноробочих і шахтарів. Зараз же жоден гардероб не може бути повноцінним без принаймні однієї пари. Однак може бути складно визначити, як часто цей предмет потребує прання. Дослідники стверджують, що часте прання не робить джинси чистішими — рівень бактерій у джинсах, які носили два тижні, був таким же, як у парі, яку одягали щодня протягом 15 місяців. , тобто частіше прання не робить їх чистішими.

Директор з дизайну одного з найпопулярніших "денімових" брендів Levi’s Пол О'Ніл, розповів, що власні джинси пере кожні 30-50 разів, як одягає. Така відповідь може шокувати, адже джинси — це повсякденний одяг.

Однак занадто часте прання може пошкодити тканину. Відповідь на запитання, як часто прати джинси — по мірі їх забруднення. Так ви точно не помилитесь. Також ми розповідали, що зробити з холодильником, на задній стінці якого намерз лід.